avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o problema in ...

Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o problema in sperata ca ma puteti indruma sau ajuta . Problema se prezinta astfel : In anul 2020 a fost demarat un proiect pentru acc fonduri europene pentru racordarea la gaz a orasului in care domiciliez. In acea perioada au fost pe strazi consilieri de la primarie pentru a semna o cerere de racordare la gaz, acum in prezent cand s-au inceput procedurile de sapare si de tragere a conductelor pe strazi veciilor de pe strada le-a fost trasa conducta la poarta insa la mine nu . La intrebarea si insistentele mele fata de domnul primar mi s-a spus in prima faza ca nu se gaseste acea cerere pentru racordare ( mentionez ca am vecini care nu au facut cererea sau locuinte unde nu mai sta nimeni pentru ca oamenii sunt plecati in strainatate unde le-a fost totusi facut acel bransament din strada principala . Dl primar intr-un final a recunoscut mai cu paravan ca nu se vrea pentru ca si in momentul de fata am vecini care ii racordeaza si sparg a 2 a oara strada pentru ca n-au fost acasa cand s-au facut cererile si mi s-a spus ca nu se poate face nimic . Fiind fonduri europene pentru acest proiect dm primar mi-a spus lejer ca nu are obligatia sa racordeze pe toata lumea pe gratis si sa astept sa vina firma cu gazele propriu-zise sa discut sa mi se faca atunci bransamentul . Lucru care se va intampla dupa ce se va termina proiectul si strazile vor fii asfeltate si eu voi fii nevoit sa acopar cheltuielile implicite racordarii si spargerii strazii . Intrebarea mea ar fii in ce mod pot acctiona in instanta implicit pentru abuzul in serviciu al dl primar si refuzul nejustificat al acestuia . Multumesc

p.s dl primar are o problema cu parintii care au fost la alt partid iar dansul acum refuza sa imi explice de ce pentru alti vecini este posibil si la mine nu , recunoscand si faptul ca defapt acele cereri au fost pentru accesarea fondurilor nici de cum pentru racordarea propiu-zisa
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
sebysbx, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept de compensare racord gaz mihaiuz mihaiuz In 2003, sa instalat conducta de gaz pe strada mea. La momentul respectiv eu cu vecinii care au dorit racordarea am suportat costurile aferente retelei de gaz ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Bani pentru conducte- de la stat si de la cetatean? nymbuss nymbuss buna seara de curand ne-a fost instalata o centrala termica si a trebuit sa platim taxele aferente racordarii la magistrala de gaz. o cunostinta ne-a spus ... (vezi toată discuția)