avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... bani pentru conducte- de la stat si de la cetatean?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

bani pentru conducte- de la stat si de la cetatean?

buna seara

de curand ne-a fost instalata o centrala termica si a trebuit sa platim taxele aferente racordarii la magistrala de gaz.
o cunostinta ne-a spus ca sunt alocate fonduri de la stat pentru modernizari (de exemplu, instalarea unui transformator nou pentru electricitate, crearea unui sistem de canalizare, a conductelor de gaz etc.)
daca firma contractoare de gaz a primit deja fonduri pentru modernizare- de la stat (a primit sau doar are autorizatie de creare a magistralei?), este normal sa platim si noi racordarea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:27, 29 Octombrie 2009
Racordarea individuala este acoperita de partea interesata.
Se aloca fonduri de la bugetul de stat/local pentru magistrale ,din care sa se alimenteze ulterior consumatorii infividuali
Firma contractoare de gaz are autoritatea asupra magistralei ,strict asupra acesteia.
Este situatia identica cu sistemul electric se asigura energie electrica pana la tabloul general .,de la care cei interesati se racordeaza ,suportand costurile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la teava de gaz a vecinului membru_anonim membru_anonim Vecinul de la parter, proprietarul conductei de gaz cred ca are ceva personal cu mine de cand m-am mutat in acest bloc. Initial nu a dorit sa accepte ... (vezi toată discuția)
Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o problema in ... sebysbx sebysbx Buna ziua , adresez o intrebare referitoare la o problema in sperata ca ma puteti indruma sau ajuta . Problema se prezinta astfel : In anul 2020 a fost demarat ... (vezi toată discuția)