avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate brinzeageorgeta

Activitate brinzeageorgeta

Dar dacă proprietarul nu produce deșeuri este normal sa plătească un serviciu pe care nu îl utilizează?
Întreb dacă este legal ca firma de salubrizare Romprest sa pretindă taxa de salubrizare locatarilor dintr-o asociație care vin la munte o dată pe an sau unii nu au venit chiar de câte 8 ani și daca in cazul ca nu plătesc,Primăria poate impune ea o taxă de salubrizare?
Este legal ca o asociație de proprietari sa fie considerată client non casnic dacă energia electrică consumată și înregistrată pe contoarul general de bloc provine de la proprietari cu contoare pasante care o folosesc pentru uz casnic?
Știe cineva dacă este legal ca Asociația de Proprietari să fie considerată client non casnic în condițiile în care ea cumpăra energie electrică pe care proprietarii o folosesc exclusiv pentru uz casnic?
Aparatul aparține distribuitorului SC Electrica Transilvania Sud dar este pe numele asociatiei
Suntem o Asociație de proprietari în cadrul căreia există 80 de proprietăți din care 33 au partidă separată cu electrica restul de 47 dețin contoare pasanteconsumul fiind înregistrat de contoarul general de bloc.Cu ocazia acestor creșteri de pret SC Electrica ne-au facturat curentul consumat cu prețul 1,22 lei/kwh susținând că suntem consumatori non casnici s-o preturile difera fata de clienții casnici.Va rugăm să ne e plecați dacă acest lucru este legal și unde ne putem adresa pentru o sesizare,deoarece la dânșii nu a. Găsit înțelegerea necesară.
desi ati dezbatut acest subiect ca administrator la o asoc de prop ma confrunt cu un caz cred nemai intilnit.asoc a ramas cu plata restanta la facturi pe o perioada de 6 luni. compania de apa ne percepe penalizari de 15%din factura+0,04%dobinda /zi desi legea214/22iunie2006-legea apa si canal mentioneaza ca penalitatile care se pot percepe sint egale cu dobinzile de intirziere pentru neplata la termen a obligatiilor bugetare .as dori sa-mi spuneti daca acest lucru este legal