avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Întreb dacă este legal ca firma de salubrizare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Întreb dacă este legal ca firma de salubrizare Romprest sa ...

Întreb dacă este legal ca firma de salubrizare Romprest sa pretindă taxa de salubrizare locatarilor dintr-o asociație care vin la munte o dată pe an sau unii nu au venit chiar de câte 8 ani și daca in cazul ca nu plătesc,Primăria poate impune ea o taxă de salubrizare?
Cel mai recent răspuns: brinzeageorgeta , utilizator 16:16, 26 Februarie 2022
Pentru asigutrarea fondurilor la bugetil local fiecare UAT are temei legal sa dispuna prin HCLM dispozitii d eimpunere taxe si obligatii proprietari care den proprietati
Dar dacă proprietarul nu produce deșeuri este normal sa plătească un serviciu pe care nu îl utilizează?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa speciala ... Brightside Brightside Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa speciala de salubrizare in valoare de 272.04 si ma impune sa trec la contract de persoana juridica si mi ... (vezi toată discuția)
Contract utilitati condominiu - amenzi de la politia locala ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Legea 99/2014 prin care sa modificat si completat Legea 101/2006 la art 30 a introdus un alineat nou ,,(2^3) Constituie contraventie si se ... (vezi toată discuția)
La asociația noastră de proprietari gunoiul menajer este calculat ... Aida2 Aida2 La Asociația noastră de proprietari gunoiul menajer este calculat pe nr de persoane.Deoarece în multe apartamente nu locuiește nimeni pe perioade lungi de ... (vezi toată discuția)