avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa speciala ...

Buna ziua, de cateva luni imi tot vine la casa taxa speciala de salubrizare in valoare de 272.04 si ma impune sa trec la contract de persoana juridica si mi s-a emis 8892 lei pe anul 2022 desi mi se ridica pubela o data pe saptamana? S-a inteleg ca statul ma obliga sa produc mai multe deseuri? Exista taxa asta de salubrizare speciala? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:46, 2 Martie 2022
Pai, solutia este sa mergeti la furnizorul dvs. de salubritate si sa discutati. Sa aveti cu dvs. ultimul contract de prestari servicii - pe persoana fizica. Dar daca functionati ca persoana juridica si totusi nu ati incheiat un alt contract de salubrizare, atunci sigur este o greseala.
Mergeti la sediul lor, birou contracte si discutati.
Mult succes!
Fiecare UAT aredreptul legal sa dispuna pentru asigurarea de fonduri la bugetul local de impunere taxe si impozite
Daca la adresa respectiva este inregistrat sediu social sau lucrativ persoana juridica pe cale de consecinta se impun obligatii fiscale majorate fata de persoanele fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare pubela la bloc IuliaIvan IuliaIvan Buna, am o situatia la blocul unde locuiesc de 4 ani. Vecinii noștri de la parter nu sunt deacord cu amplasarea pubelei in vecinătatea blocului. ... (vezi toată discuția)
Buna. vreau sa stiu firma de colectare deseuri ce obligatii are CalinIonMihai CalinIonMihai Buna. Vreau sa stiu firma de de colectare deseuri ce obligatii are? nu trebuie sa imi ofere ghena de gunoi? container? trebuie sa cumpar tot eu? ei ca raspuns ... (vezi toată discuția)
Contract de salubrizare vladir vladir sunt proprietarul unuiapartament, la parterul unui bloc, in care se afla si sediul social al societatii pe care o administrez, precum si spatiul comercial al ... (vezi toată discuția)