avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de salubrizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de salubrizare

sunt proprietarul unuiapartament, la parterul unui bloc, in care se afla si sediul social al societatii pe care o administrez, precum si spatiul comercial al unui magazin de cartier; programul societatii este de la ora 8 dimineata la ora 22, cu alte cuvinte eu si sotia lucram mai toata ziua la magazin; societatea pe care o administrez are un contract de salubrizare cu o societate, iar de la asociatia de proprietari mi se factureaza pe persoana fizica servicii de salubritate pe 3 persoane cat are angajati societatea; cu toate ca am un contract de comodat prin care societatea se obliga sa achite cheltuieli de salubrizare, fapt adus la cunostinta societatii respective de salubritate.
Intrebare: se pot incasa servicii de salubrizare pe aceeasi locatie de doua ori: o data pe societate ( la mc), si a doua oara pe persoana fizica la nr de persoane ?
V-asi ramane recunoscator daca mi-ati putea da un raspuns si pe baza caror legi referitoare la serviciile de salubrizare se bazeaza raspunsurile respective ( pentru a le putea dezvolta pentru mine insumi )
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:55, 14 Aprilie 2011
Duceti-va la presedintele asociatiei si ararati-i contractul pe care il aveti cu societatea de salubritate. In mod normal ar trebui sa tina cont de acest contract si sa va scoata de la plata gunoiului.
Pe de alta parte, in practica, trebuie sa aveti propria pubela.

Daca nu aveti pubela dv. si puneti gunoiul tot in pubelele asociatiei....degeaba aveti contractul cu societatea de salubritate, presedintele, e posibil, sa nu vi-l ia in consideratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin in apartament Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Daca cineva stie...un magazin care are sediul intr-un apartament si are inscrise la intretinere 3 persoane cum isi plateste gunoiul...la fel ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)