Depinde in ce calitate intrebati. Pentru persoane fizice se ofera cel putin o pubela mare, neagra, pentru gunoi menajer.
Pentru infrastructura de colectare a deseurilor, ghene amenajate, e responsabila primaria.
Articolul 21
egalității de tratament între utilizatori.
(2) Operatorii
au obligația de a pune la dispoziția utilizatorilor casnici recipientele, precum și, după caz, sacii necesari pentru colectarea separată a deșeurilor menajere, conform obligațiilor asumate prin contractul de delegare sau, după caz, prin hotărârea de dare în administrare. Costurile de achiziționare ale acestora se includ în tariful pentru prestarea activității de colectare separată și transport separat al deșeurilor, dacă nu sunt puse la dispoziție de autoritatea contractantă. În cazul utilizatorilor noncasnici, operatorul are obligația să asigure, contra cost, recipientele, precum și, după caz, sacii necesari pentru colectarea separată a deșeurilor similare, dacă acestea nu sunt achiziționate de către utilizatori.
[ link extern ]
CalinIonMihai a scris:
Buna. Vreau sa stiu firma de de colectare deseuri ce obligatii are? nu trebuie sa imi ofere ghena de gunoi? container? trebuie sa cumpar tot eu? ei ca raspuns au spus ca nu sunt obligati. eu dupa logica mea cred ca da. va rog un raspuns. multumesc.