avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate andrei2001

Activitate andrei2001

Răspuns la discuția PENSIE ALIMENTARA
Buna seara ,
Ce documente sunt necesare pentru dosar ?

Multumesc anticipat !
Am divortat acum 7 ani in Bucuresti ,acum as dori sa redeschid cazul pentru actulizarea pensiei alimentare insa m-am mutat in Brasov ,intrebarea este pot face lucrul acesta aici sau trebuie tot la acelasi tribunal?
Răspuns la discuția Punerea in posesie a unui teren
o alta cale nu exista?
Cum se procedeaza si ce mai am de facut dupa un proces de scoatere din indiviziune in urma caruia mi se cuvine o anumita suprafata . Mentionez faptul ca este exclusa o discutie amiabila cu cealalta parte care a ,, stapanit " acest teren si in continuare se foloseste de el chiar si acum .
Multumesc!
Răspuns la discuția Reducere pensie intretinere
As dori sa imi spuneti cum sa procedez,o sa inceapa vacanta iar fiul meu va fi luat din din nou si lasat la bunici ,iar in hotarare scrie clar ca trebuie sa mearga la domiciliul ei.Am incercat sa discut civilizat, dar nu am cu cine.
Discuție AGRSIUNE
Buna ziua,
Am si eu nevoie de consultanta dv.Astazi in timp ce ma aflam langa patul mamei mele de 91 de ani si diagnosticata cu pancreatita acordandu-i ingrijirire ,fratele meu a intrat in incapere si mi-a adresat injurii,dupa care a inceput sa ma loveasca atat cu palmele ,cu pumnii si cu o bata.La auzul tipetelor mele a venit sora mea care se afla in alta camera.Din incapere m-a tarat afara unde a incercat sa ma innece intr-un butoi cu apa,vazand ca ma zbat m-a aruncat de niste bolovani.S-a repezit la coasa si a vrut sa ma taie numai ca a fost impiedicat de sora mea si de o alta vecina care a auzit si a venit si ea.Am reusit sa scap in final din mainile lui cu greu,am facut plangere penala,am fost examinata de medici di am fost diagnosticata cu fractura degete mana stanga cu imobilizare aparat gipsat 30 de zile,multiple leziuni la cap.torace,umar.Maine voi merge la ML sa depun plangere.
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe ?
Este obligatoriu sa fiu reprezentat de un avocat .
Multumesc pentru incurajari!
Venitul ei acum este mai mic cu 200 de lei,cu toate ca un an de zile nu a dat atat cat prevedea legea ,adica 25% din venitul net,a depus 25%din salariu.Poate ca par un pic mai rau,dar cred ca este singurul lucru bun pe care il poate face pentru copil.E suficient cata suferinta i-a provocat plecand si lasandu-l in urma fara remuscari pentru a-si trai viata,.Oare legislatia noastra chiar este asa cum o considera foarte multi ,fara pic de ,,constiinta".
Noi nu ne putem muta la tzara pt. ca tin la copilul meu si vreau sa i ofer cele mai bune conditii de invatatura. iar serviciul meu nu mi permite sa fac naveta si sa am timp sa ma ocup de el.
Copilul meu este pe primul plan. Nu sa l trimit cu vaca pe marginea drumului.
In urma divortului intentat de fosta sotie,ea gasindu-si pe altcineva, copilul mi-a fost incredintat mie.Acum ea s-a casatorit cu acea persoana ,a dat nastere unui alt copil si doreste micsorarea pensiei de intretinere a copilului nostru,motivand ca nu sunt cheltuieli foarte mari la 10 ani ca si la un nou nascut.Habar nu are ce inseamna un copil in scoala carti ,caiete,culegeri,meditatii aine ,etc,.De 3 ani de cand e baiatul la scoala nu a venit o data cu temele facute atunci cand merge la ea in wekend si ce ma doare cel mai tare e ca atunci cand il ia, copilul la 2 saptamani si jumatate din vacanta de vara este lasat la domiciliul parintilor ei si nu la domiciliul ei,asa cum e prevazut in hotararea de divort,copilul suferind din aceasta cauza.La scoala nu a fost niciodata in acesti ani.
As vrea sa stiu daca instanta tine cont de faptul ca ea este casatorita si ca la cresterea acelui copil contribuie ambii parinti,iar la al meu sunt doar eu;
ei locuiesc la tara ,iar noi in oras unde cheltuielile sunt mult mai mari.Si inca ceva ,ea este o fumatoare infocata,nici macar in timpul sarcinilor nu a renuntat la acest viciu(cca.300 lei lunar),dar la a micsora pensia de intreatinere a copilului da .
Va multumesc anticipat!