avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punerea in posesie a unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punerea in posesie a unui teren

Cum se procedeaza si ce mai am de facut dupa un proces de scoatere din indiviziune in urma caruia mi se cuvine o anumita suprafata . Mentionez faptul ca este exclusa o discutie amiabila cu cealalta parte care a ,, stapanit " acest teren si in continuare se foloseste de el chiar si acum .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 16:10, 27 Noiembrie 2013
Va adresati executorului judecatoresc.
o alta cale nu exista?
Alta cale nu vad, decat sa va predea terenul amiabil; daca refuza de bunavoie, ramane o singura cale...silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte dosar pt. iesire din indiviziune cotoi5 cotoi5 Buna si bine v-am gasit. Am de facut o iesire din indivizune in instanta (pe cale amiabila) pt. teren + casa in sect. 2 Bucuresti. Mentionez ca avem ... (vezi toată discuția)
Teren executat silit claudel1982 claudel1982 BUNA ZIUA As dori sa/mi raspundeti la cateva intrebari: se vinde cota parte de 3/8 dintr-un teren executat,teren care are 2 coproprietari si care nu e ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Buna seara. In 27.12.2010, am peimit o hotarire de la Curtea de apel prin care trebuie sa primim o sulta. Cum mama vitrega nu se grabeste cu achitarea sultei, ... (vezi toată discuția)