Cum sunt gestionate fondurile extrabugetare?Sunt personal contractual angajat la o institutie de stat in baza unui ordin in care ,conf. unui art,sumele pe care eu le colectez sunt fonduri extrabugetare ce sunt inregistrate separat si utilizate conf legii.Din a:sorry:ceste fonduri se pot plati salariile? :sorry:
Cum se gestioneaza fondurile extrabugetare de catre o institutie publica care are angajat si personal contractual(personalul contractual este generator de fonduri extrabugetare,acesta poate constituisi fond de salarizare)Am un proces pe rol si este f.f.f.important
Pentru anul fiscal 2010 respectiv 2011 cum au fost platiti bugetarii? (In baza caror legi,ordonante)Mentionaz ca in anul fiscal 2011 am obtinut o hot.definitiva si irevocabila prin care imi erau recunoscute 2 sporuri cu caracter permanent(spor cond grele si de stres)afarente lunii dec 2009.Institutia a pus in aplicare acea hotarare incepand cu luna iulie 2011.In anul 2010 salariul de incadrare a fost cel aferent lunii dec 2009 iar venitul brut a fost cel din anul 2009 pe parcursul intergului an(inclusiv red de 25%):((
Cei de la serviciul de audit mi-au luat o declaratie in care eu mentionez ca nu sunt semnatara reclamatiei respective si au plecat la centru(Bucuresti).S-a intimplat saptamana trecuta.Nu ar trebui sa dea o rezolutie la reclamatia respectiva iar eu in calitate de presupusa reclamanta sa primesc si eu un exemplar apoi sa pot face plingere?Sau care sunt pasii mai precis ce trebuiesc urmatii
In numele meu la conducatorul institutiei a ajuns o reclamatie prin care eu acuzam o persoana de la compartimentul de salarizare de cerere de foloase necuvenite(bani) pentru punerea in aplicare a unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile.In urma unor investigatii personale banuiesc persoana care a facut asa ceva(in timpul procesului a fost depus un contract nr 40 din 01.01.2010 cat si fisa postului unui functionar public fara a avea acordul acestuia#-o )Cum ma sfatuiti sa procedez :sa fac plingere penala sau nu este suficienta deductia mea
Cum se gestioneaza fondurile extrabugetare de catre o institutie publica D.S.V .S.A ce are angajat si personal contractual?(pot fi platite salariile din acesta):((
Sunt angajata din 2004 si nu am luat niciodata acest spor .In cererea de chemare in judecata cat ma pot intoarce? 3 sau 5 ani?#-oSau este posibil din momentul in care m-am angajat? S.O.S
In fisa postului este mentionata obligatia privind confidentialitatea informatiilor (am acces la toate documentele comerciale ale unei societati) aceasta presupune si sporul de confidentialitate?
Cum se gestioneaza fondurile extrabugetare de catre o institutie publica D.S.V .S.A ce are angajat si personal contractual?(pot fi platite salariile din acestea?):((