avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de identitate ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de identitate ?

In numele meu la conducatorul institutiei a ajuns o reclamatie prin care eu acuzam o persoana de la compartimentul de salarizare de cerere de foloase necuvenite(bani) pentru punerea in aplicare a unei hotariri judecatoresti definitive si irevocabile.In urma unor investigatii personale banuiesc persoana care a facut asa ceva(in timpul procesului a fost depus un contract nr 40 din 01.01.2010 cat si fisa postului unui functionar public fara a avea acordul acestuia#-o )Cum ma sfatuiti sa procedez :sa fac plingere penala sau nu este suficienta deductia mea
Cel mai recent răspuns: g1abriel , utilizator 21:11, 11 Iulie 2011
si cum s-a solutionat dosarul? s-a probat infractiunea pt care s-a facut plangere? dvs vreti sa faceti plangere penala pt fals si uz de fals ?
Cei de la serviciul de audit mi-au luat o declaratie in care eu mentionez ca nu sunt semnatara reclamatiei respective si au plecat la centru(Bucuresti).S-a intimplat saptamana trecuta.Nu ar trebui sa dea o rezolutie la reclamatia respectiva iar eu in calitate de presupusa reclamanta sa primesc si eu un exemplar apoi sa pot face plingere?Sau care sunt pasii mai precis ce trebuiesc urmatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala marian golea marian golea Sint posesorul unei paduri iar primarul local a falsificat documentele pentru a taia o portiune din padure si a o valorifica (vezi toată discuția)
Oare cat e de grav? claudiu 33 claudiu 33 buna ziua si un an nou fericit . Problema e an felul urmator.prietena mea a primit o comunicare de la parchet caci a fost scoasa de sub urmarire penala, iar ... (vezi toată discuția)
Ordin de plata falsificat!! allexx allexx speta:asociatul unei firme a falsificat ordinul de plata si l-a trimis prin fax firmei partenere,determinand soferul acesteia sa descarce marfa.Mai exact,a ... (vezi toată discuția)