avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de confidentialitate

In fisa postului este mentionata obligatia privind confidentialitatea informatiilor (am acces la toate documentele comerciale ale unei societati) aceasta presupune si sporul de confidentialitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 13 Iunie 2011
Da, inserarea in c.i.m. a unei clauze de confidentialitate presupune si plata unui asemenea spor pentru salariat.
Sunt angajata din 2004 si nu am luat niciodata acest spor .In cererea de chemare in judecata cat ma pot intoarce? 3 sau 5 ani?#-oSau este posibil din momentul in care m-am angajat? S.O.S
Cu 3 ani in urma se pot solicita drepturi salariale ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare plata spor de confidentialitate gabrieladina gabrieladina in situatia in care angajatorul incheie cu anagajatul un contract de confidentialitate, prin care se obliga sa-i achite salariatului un spor de ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala in cim referitor la informatiile confidentiale btg btg Cum ar trebui sa sune clauza contractuala in CIM (daca poate sa fie prevazuta in cim sau trebuie sa fie prevazuta printr-un act aditional) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Spor confidentialitate Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Unde este prevazut sporul de confidentialitate, daca am in fisa postului prevazut ca respecta confidentialitatea dosarelor de audit? (vezi toată discuția)