avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria30

Activitate anamaria30

Răspuns la discuția Returnare bani
Multumesc!
Discuție Returnare bani
Buna ziua! As dori să stiu, dacă în comerțul second hand, legea prevede returnarea banilor, dacă produsul nu are defect?
Discuție Returnare bani
Buna ziua! As dori să stiu, dacă în comerțul second hand, legea prevede returnarea banilor, dacă produsul nu are defect?
Răspuns la discuția insolventa
buna ziua!multumesc pentru raspuns,dar nu era legal sa ceara insolventa noului debitor,adica societatea y?nu inteleg se poate cere si insolventa vechiului debitor si noului debitor?
Discuție insolventa
buna sara!rog tare mult daca imi poate da cineva un raspuns in legatura cu contractul de novatie,in cazul insolventei.va multumesc!
Discuție insolventa
buna seara!va rog tare mult daca poate cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema:am doua societati x si y.la x sunt asociat si administrator,iar la y sunt doar administator.societatea x are datorii la o alta societate z.anul trecut societate y s-a angajat sa plateasca datoria societatii x,si a facut un contract de novatie cu societatea z,facand astfel o esalonare,iar in cazul in care nu reuseste sa plateasca datoria s-a angajat sa gireze un bun.in cele din urma nu a reusit sa platesca datoria,astel incat i-a fost luat bunul.in urma vanzarii la licitatie s-a obtinut doar jumatate din suma pe care x o datora lui z.acum cateva luni z a cerut insolventa lui x, pentru cealalta jumatate de sumace a ramas de platit.intrebarea este urmatoarea:este posibil ca in acest proces de insolventa,sa fie implicata si societatea y,darorita acelui contract de novatie?
Discuție insolventa
buna ziua!am un srl si o firma de recuperari a cerut insolventa acestuia,din cauza unor datorii .am bunuri pe aceasta societate,insa in februarie 2011 am vandut un bun catre o persoana fizica.intrebarea mea este -se poate anula contractul de vanzare?
buna seara!am un credit luat de la o banca,iar ca ipoteca am pus gaj apartamentul parintilor.in cele din urma am ajuns la executare,dar au pus proprire si pe salariile parintilor mei,ei fiind doar giranti!as dori sa stiu daca este legal?si as mai avea o intrebare!daca in urma vanzarii la licitatie a imobilului ipotecat,nu se acopera suma pe care am imprumutat-o ,banca are voie sa se indrepte si asupra altor proprietati ale girantilor,desi au girat pentru noi doar cu un singur imobil?
Buna ziua!poate cineva sa imi spună dacă este vreo limita legală in a stabili pausalul(nu am dus apometrele si mi s-a pus din oficiu),si penalizarile la plata intretinerii?
buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:eu si sotul meu am luat un credit si am girat cu un apartament ce era pe numele soacrei mele:am ramas in urma cu ratele si cred ca vom ajunge la executare.intrebarea mea este urmatoarea:in cazul in care in urma executarii apartamentului,nu se acopera datoria pe care o avem la banca,este posibil sa se puna sechestru si pe alt bun al girantului(el nefiind coplatitor ci doar girant).specific ca eu si sotul meu meu nu mai avem nici un bun pe numele nostru,iar soacra mea mai are inca un imobil.in concluzie imi este frica sa nu se puna sechestru si pe apartamentul in care ea locuieste,si este pe numele ei.