mie mi s-ar parea normal, in cazul in care se da in februarie 2012 sa nu se dea din noul cod civil deoarece atatea tratate si noi interpretari nu pot fi asimilate atat de repede, este grea perioada asta de tranzitie dintre vechiul si noul cod civil pentru practicienii de drept dar pentru noi e insa si mai grea....dar oricum cu 2 luni inainte se afiseaza regulamentul si vom afla daca se da din noul cod civil, orcum intuitia mea imi spune k se va da in perioada feb-martie 2012 pentru ca este evident ca se urmareste propriul interes....partea financiara pentru ei este mult mai importanta decat cunostintele si eforturile noastre....fac in asa fel incat sa fie din ce in ce mai greu ....sa pici ....apoi sa dai iar ......si plus suma lor de inscriere mi se pare exagerat de mare la inm e 400 ron la barou 800 ron ....desi sincera sa fiu examenul de admitere ca avocat stagiar mi se pare si el exagerat avand in vedere k la sfarsitul perioadei de stagiu se da definitivatul.....ce atatea bete in roate ....mi s-ar parea normal sa fie examenul foarte strict daca ar fi pe locuri k la inm ....
nu erau in tematica legile acestea la suspendare ..dar in sintezele de la nomina lex si in tabarca se vb despre aceste cazuri de suspendare deci slabe sanse la contestatii
hmm pentru grile se invata altfel trebuie sa dai un raspuns prin recunoastere si pt a distinge raspunsul corect trebuie stiuta materia detaliat si precis ...astfel incat sa faci diferenta intre variante sa analizezi sa faci conexiuni intre ele ....ce mai iti pune mintea la contributie ...deci trebuie sa inveti logic ....in schimb la teorie poti sa stii schitat materia si detaliezi spontan nu trebuie sa stii cuvant cu cuvant ....insa la grile si un cuvant gresit interpretat face diferenta ...si oricum e bulversant sa inveti pentru ambele stiluri...macar dak stii cu un an inainte ai tot timpul sa te pregatesti ....asa ei te pun in fata faptului implinit si esti derutat cu 2 luni inainte de examen .....macar cei de la inm sunt corecti nu schimba regulamentul de la an la an ... oricum la grile e frustrant poti sa stii materia si totusi sa nu faci 70 de puncte... trebuie si putin noroc