avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Activitate ati1981

Activitate ati1981

Buna ziua, am si eu o inrebare (am cautat pe site si nu am gasit un raspuns) sotia mea si-a luat concediu prenatal la sfarsitul lunii mai anul acesta, ea fiind educatoare nu i sa permis sa se foloseasca de acele 50-60 de zile de concediu de odihna ce in mod normal se acorda pe perioada verii si acuma am aflat ca nici platite nu vor fi aceste zile, este normal asa ceva, sa piarda acele zile de concediu de odihna numai pentru ca a avut ghinionul sa nasca la inceputul verii sau sa produs o greseala si exista ceva lege cu care ne putem prezenta la secretariat (inspectorat). Mentionez ca ea este acuma platita lunar pentru ca este in concediu prenatal. La secretariat ne-au zis ca nu poate fi platita si pentru concediu prenatal si si pentru concediu de odihna, cea ce suna logic dar totusi ea a muncit si pentru acele 50-60 de zile de concediu de odihna. Va multumesc.
Buna ziua, am cumparat anul trecut un apartament in floresti, jud. cluj si in contractul de vanzare cumparare mi se promite un loc de parcare (semnat de mine, de vanzator si de un notar). Apartamentul nu l-am cumparat direct de la constructor ci printr-un mandatar. Problema este ca eu acum nu pot sa mai dau de mandatar, iar constructorul nu vrea sa imi dea locul de parcare pana mandatarul nu ii plateste locul. eu sunt cumva prins in mijloc si nu stiu ce sa mai fac, chestia asta dureaza de mai bine de un an iar eu sunt nevoit sa parchez pe unde apuc, desi am cumparat un loc de parcare. Va rog frumos sa imi oferiti o solutionare la aceasta problema. Va multumesc anticipat, ing. BALINT S. Attila