Buna ziua, am cumparat anul trecut un apartament in floresti, jud. cluj si in contractul de vanzare cumparare mi se promite un loc de parcare (semnat de mine, de vanzator si de un notar). Apartamentul nu l-am cumparat direct de la constructor ci printr-un mandatar. Problema este ca eu acum nu pot sa mai dau de mandatar, iar constructorul nu vrea sa imi dea locul de parcare pana mandatarul nu ii plateste locul. eu sunt cumva prins in mijloc si nu stiu ce sa mai fac, chestia asta dureaza de mai bine de un an iar eu sunt nevoit sa parchez pe unde apuc, desi am cumparat un loc de parcare. Va rog frumos sa imi oferiti o solutionare la aceasta problema. Va multumesc anticipat, ing. BALINT S. Attila
Teoretic, incercati o solutionare a problemei cu "proprietarul/beneficiarul actual al locului de parcare".Mandatarul...nu a reprezentat interesele "constructorului-proprietar"?Daca nu se mai inteleg cu privire la intinderea mandatului, este problema lor...verificati daca mandatarul a fost imputernicit sa instraineze si...locul de parcare pentru ca nu cumva dvs. sa fi cumparat "blana ursului din padure".
Practic,este cam neclara prezentarea/situatia dvs. cu privire la folosinta/proprietatea acelui loc de parcare deoarece ne spuneti initial despre faptul ca "vi se promite un loc de parcare"...pentru ca mai apoi sa finalizati descrierea situatiei prin a ne spune ca de fapt dvs. ati cumparat un loc de parcare.
Ce scrie in contract referitor la acest loc de parcare?Ar fi util daca ne-ati prezenta aceste informatii.
Parcare privata
vasilica72
Buna ziua.
Sunt proprietara a unui apartament nou-2014.
Cum terbuie sa procedam cu parcarile rezervate in numar suficient de catre constructor,doar ca ... (vezi toată discuția)