Pensie alimentara.
Buna ziua.
Daca ma angajez cu contract de colaborare, veniturile respective vor intra in calculul pensiei alimentare ?
Urmeaza sa divortam la notar ... Eu sunt pensionar, avem 3 copii minori, stiu ca va fi jumatate din venituri (deocamdata am doar pensia de serviciu).
Multumesc.
Va multumesc ...
Exista vreo lege in vigoare vis-a-vis de nepunerea de penalizari la restantierii care au salarii cumulate sub 1000 ron/pers. ?? Intreb pt ca am citit p-aici pe forum ceva de genul asta, si ma intrebam daca exista intr-adevar aceasta prevedere ... am vazut ca sunt pareri si pareri ...
Buna seara.
Va ridic si eu o problema ... din decembrie nu am mai putut plati la intretinere; sunt bugetar, mi-a fost redus salariul, mai iau 1.600 roni in mana, dintre care 1.400 ii dau la banca (credit ipotecar). Sotia este in crestere copil, ia 600+200=800 roni cu totul. Din listele afisate (nu bag mana in foc pt ele, oricum nu cred ca sunt 100% corecte; sunt multe chestii care nu "miros" bine) am ajuns la o datorie de aproximativ 1.780 roni (total afisat). Am actionat si banca in judecata, intre timp, pt a-mi reduce din rata, dupa refuzul acestora de a mi-o recalcula conform legii (avocatii consultati mi-au spus ca sunt multe chestii bagate aiurea in contractul de refinantare facut la ei, inclusiv comisionul de risc de 100 CHF; am inteles ca dupa ce s-a dat legea de reducere a salariului, bancile trebuiau sa ne reduca ratele automat; cand au fost avocatii la negocieri, nu erau dispusi decat la o reducere de 50 CHF din 408, total nesemnificativ). In fine, ideea e ca administratia a afisat un anunt prin care se stabileste o adunare generala pt data de 15.06, cand vor sa faca un contract cu o firma de recuperatori pt a se aduna restantele. Din restanta nu stiu cum voi putea achita, macar cate putin ...
Ca alternative am la aceasta situatie ?? Va multumesc ...