avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate minzucatalin

Activitate minzucatalin

Am înțeles, mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am spus ca vreau sa alătur numele meu, numelui tatălui natural, iar motivele sunt legate de ce simt atât eu cat si copilul. Acum ca nu se ragaseste in lege, înțeleg si ma supun ei ca orice om, dar nu întotdeauna o lege este corecta, morala si dreaptă pentru toate cazurile. In rest, am înțeles ca nu este nimic de făcut fara acordul tatălui, am vorbit cu acesta si nu este de acord, deocamdată, așa ca vom aștepta sa vedem daca își va da acceptul. Daca nu, asta este, nu-i nici o problema. Cu respect.
Mulțumesc pentru răspuns.
Ok, mulțumesc pt răspuns.
Nu am vb cu tatăl ei, eu doar ma interesez in prima fază sa vad daca se poate. Am spus ca pe lângă numele tatălui aș fi pus si numele meu. Atâta tot.
Ok, nu vreau sa îi dau numele doar ca mama ei poarta numele meu, așa mi-aș fi dorit, așa simt. Dvs spuneți ca nu se poate sub nici o forma, va mulțumesc și voi mai vedea pe viitor.
Buna seară!! Sunt căsătorit iar sotia mea care îmi poartă numele, are o fetiță din prima căsătorie. As vrea sa îi dau si numele meu pe lângă cel al tatălui biologic, fără sa îl decad pe acesta din drepturile părintești, acesta având custodie comună asupra copilului. Se poate acest lucru si care este cea mai simplă cale? Mulțumesc!
Am inteles. Va multumesc.Am gasit modele de acest gen. Voi incerca sa ma descurc singur pentru ca un avocat din cate stiu costa destul si nu detin asemenea sume de bani.
Exista o forma a cererii de chemare in judecata? O pot face la calculator? Multumesc
Catre cine o adresez?
Banuiesc ca la Judecatoria Sectorului 3 la Biroul sau Serviciul Relatii cu Publicul trebuie sa ma adresez? Multumesc pentru raspuns