avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Bosnea

Activitate Bosnea

Răspuns la discuția litigiu de munca
probabil trebuia sa stiu codul de procedura civila pe dinafara.
Ca doar de aia platesc avocatul, executorul si contribui la buget.
freeelis a scris:

Cred ca va interveni perimarea executarii silite ... art. 389 alin. 1 C. pr. civ. precizeaza ca: ”Dacă creditorul a lăsat să treacă 6 luni de la data îndeplinirii oricărui act de executare, fără să fi urmat alte acte de urmărire, executarea se perimă de drept şi orice parte interesată poate cere desfiinţarea ei.” ... parerea mea este ca trebuia sa formulati periodic cereri de continuare a executarii silite pentru a impiedica sa opereze perimarea de drept.

pai si nu era normal ca domnul executor sa imi atraga atentia asupra anumitor probleme care pot interveni pe timpul desfasurarii urmaririi...ca deh am platit inainte...vorba aia -"ca la "executori" "-. Nu domnilor , nu era normal - imi cer scuze, si doamnelor - fiindca astia suntem... cu ce e mai bun fostul angajator care nu m-a platit si el care mi-a luat banii si nu a facut nimic - doar o factura si o chitanta pe ei. Amandoi se incadreaza la furt. Unul imi fura munca iar altul banii. Si tot eu ma contrazic.... furt, furtd..dar legal. Sa aveti zile cat mai bune in continuare.
Gata....saptaman viitoare are loc ingropaciunea (cazului meu...prezentat succint mai sus)...ca un ultim detaliu, domnul executor dupa o munca "istovitoare" de aproape un an timp in care s-a zdrobit sa recupereze banii...aici fac o alta paranteza - banii care sunt indreptatit sa-i primesc sau comisionul pe care il datoram eu asta este marea mea dilema, nu stiu in care directie a depus eforturi mai mari - ma instiinteaza printr-o adresa cat de cat oficiala ca in cazul meu intervine perimarea conform nu stiu carui articol din CDPC. In concluzie actiunea inceteaza. Ma duc sa anunt preotul. Certificatul de deces l-am obtinut de la executor. Un sertar in care sa ingrop dosarul gasesc eu....iar coliva o comand online....bineanteles cu plata inainte fiindca altii nu risca sa ramana neplatiti...precum bietii angajati din romanica.
Dar ne consolam cu gandul ca statul e cu noi si pentru noi....
s-a facut inclusiv acest lucru....firma nu mai desfasoara activitate...nu e suspendata... mai precis s-au facut toate demersurile...exectorul imi spune ceva de plangere penala....intrebarea mea este...ce as mai putea face dupa faza cu executorul...mai exista o sansa sau abandonez...
Răspuns la discuția demisie
dupa cum se vede nimc....eu astept de 1 an o rezolvare a situatiei...am castigat in instanta...am fost la executor....nu au ce-i lua firmei...am de recuperat 4500 lei la care s-au mai adaugat 500 avocat 750 executor + alte cheltuieli...si astept dupa cum am spus de 1 an....nimeni nu face nimic....si nimeni nu stie nimic...poate sa mai cheltui ceva bani....asta e tara tuturor posibilitatilor....nu mai am nici o speranta...in schimb angajatorul lucreaza pe alta firma...administratorul de la data respectiva nu are nici o raspundere...in felul acesta mai poti lucra la alte 5000 de firme si nici una sa nu isi achite drepturile fata de tine...oricum bafta in continuare...poate macar tu sa ai....
Buna ziua....am o problema, sper ca cineva sa ma poata lamuri...
Acum un an am fost angajat la firma x.....dupa 45 zile de lucru vazand ca nu-mi primesc salariul mi-am dat demisia angajandu-ma la o alta societate.....am discutat cu fostul angajator cu privire la drepturile salariale ramase restante si nu am obtinut decat promisiuni. Vazand ca nu e serios l-am actionat in instanta, avand castig de cauza am urmat toate procedurile legale pana in faza cu executorul....dar aicea s-au blocat lucrurile...executorul imi spune ca nu are ce executa intrucat firma nu are active...cum pot proceda in continuare?
Va multumesc...