Mi-am dat demisia in data de 21 MAI ,am terminat preavizul de 15 zile si nici pina in ziua de azi nu vrea sa-mi plateasca restul de bani [19 zile lucratoare];contractul de munca l-am semnat in luna Ianuarie; ce-i de facut?:(
dupa cum se vede nimc....eu astept de 1 an o rezolvare a situatiei...am castigat in instanta...am fost la executor....nu au ce-i lua firmei...am de recuperat 4500 lei la care s-au mai adaugat 500 avocat 750 executor + alte cheltuieli...si astept dupa cum am spus de 1 an....nimeni nu face nimic....si nimeni nu stie nimic...poate sa mai cheltui ceva bani....asta e tara tuturor posibilitatilor....nu mai am nici o speranta...in schimb angajatorul lucreaza pe alta firma...administratorul de la data respectiva nu are nici o raspundere...in felul acesta mai poti lucra la alte 5000 de firme si nici una sa nu isi achite drepturile fata de tine...oricum bafta in continuare...poate macar tu sa ai....
Mi-am dat demisia in data de 21 MAI ,am terminat preavizul de 15 zile si nici pina in ziua de azi nu vrea sa-mi plateasca restul de bani [19 zile lucratoare];contractul de munca l-am semnat in luna Ianuarie; ce-i de facut?:(
Aveti doua variante care se pot exercita concomitent : sesizare la ITM si/sau actiune in instanta.
Salariu care se amana
eugenbv
Buna seara . Lucrez la o societate in constructi si ziua de salariu se tot amana pe motiv ca nu sunt bani dar lucrez 10 11 ore zilnic in constructie. Din ce se ... (vezi toată discuția)
Preaviz de 15 zile
L.Marian
Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)