avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate streqeu

Activitate streqeu

Răspuns la discuția Furt
pana la urma am primit amenda administrativa ...in valoare de 10 mil
Răspuns la discuția Furt
deci 80% amenda administrativa si 20% cu suspendare ...dar totusi este posibil sa primesc cu executare?...oricat de mic ar fi procentul 1%,2% ....este posibil?
Răspuns la discuția Furt
Multumesc pentru un raspuns obiectiv,doar atat am vrut,nu sa ma judeci si tu pentru fapta facuta,multumesc inca o data .Stima
Răspuns la discuția Furt
cand am spus ca nu am reprezentat pericol social...am afirmat din spusele politistilor care ne-au anchetat...si nu inteleg de ce ma judecati dumneavoastra pe mine,anume ca nu am inteles nimic din patanie...chiar am inteles...si multe nu un singur lucru;)...eu doar vroiam un raspuns de genu:poti primii cu:executare,suspendare,amenda penala,administrativa...dar m-ar interesa mai mult care in ce masura...care ar avea cea mai mare probabilitate din experienta d-voastra,nu sa imi insirati articole din codul penal...articole care le-am studiat eu indeajuns in tot acest timp.
Discuție Furt
Buna ziua,vreau sa ma lamuriti...daca in cursul acestui an scolar...impreuna cu inca o persoana am sustras din clasele la scoala de unde suntem: 2 telefoane si o suma de bani...(500 Ron),politia a deschis o ancheta ...noi am iesit drept faptasi si acuzati de furt calificat...telefoanele au fost recuperate de politie iar noi am dus la politie suma de 500 de Ron cu scopul recuperarii prejudiciului,am cooperat cu organele de ancheta in totalitate si am recunoscut fapta,ce consecinte sunt?Mentionez ca am rezultate scolare foarte bune,am intrat la facultate la buget,atat eu cat si cealalta persoana si nu avem alte antecedente....a fost doar o prostie din partea noastra,sau teribilism...fapt care il regretam amarnic acum.
P.S.:mentionez ca faptele s-au petrecut ziua in timpul orelor,clasele erau goale(deci fapta nu a prezentat un pericol social)
Răspuns la discuția Furt calificat
mentionez ca aceste furturi nu au reprezentat un pericol social(din spusele anchetatorului),adica totul s-a petrecut intr-o scoala in timp ce clasa era goala,iar din clase s-au sustras telefoanele si banii...in date diferite.In declaratii amandoi faptasii au recunoscut fapta comisa si au cooperat in totalitate cu organele de politie in acest caz.Probele pe care le stim noi sunt 2 declaratii scrise de 2 persoane care recunosc ca au cumparat telefoanele de la faptasi...iar din banii proveniti de pe aceste telefoane faptasii au cumparat alimente,de genu sucuri,dulciuri,etc,faptasii sunt majori.In acest caz care este pedeapsa maxima si minima?multumesc,astept raspuns