Buna-seara , asta stiu , mi-am dat seama ca nu este legal , ma intereseaza legea in care specifica ca uscatoria bloclui(sau alta parte-indiviza) nu se poate inchiria ca spatiu locativ sau daca se poate doar in cazul in care suntem toti deacord ( sa zicem), dar de exemplu eu nu sunt deacord cu acea transformare , repet tinand cont ca e parte-indiviza acea uscatorie iar daca 1 din 100 se opune…s-ar mai putea face un contract ? Tinand cont ca numarul persoanelor care nu au fost deacord este mai mic decat celor care au semnat. Multumesc.
Buna-Ziua , sunt un locatar dintr-un bloc din Bucuresti , in urma unui partaj a unor vecini unul dintre soti neavand unde sa locuiasca in urma acestui partaj , a decis sa i-a in posesie Uscatoria blocului , fiind cota parte-indiviza , dorind sa isi faca locuinta . Termenul de "evacuare" , cel putin pe cale "amiabila" a fost de pe 1 pana pe 30 septembrie(de la executor) , timp in care dansul, trebuia sa isi caute o locuinta in urma sultei primite(dansul este si “presedintele” de bloc). Binenteles ca nu a facut-o , facand o sedinta cu toti locatarii blocului , avand un tabel in care specifica daca majoritatea sunt deacord ca uscatoria sa o inchiriem lui ca locuintza , semnand o mare parte din locatari(asta fiind deja pe la inceputul lunii octombrie)
Ce vreau sa subliniez este faptul ca tabelul Acela facut de catre “”presedinte”” nu este valabil din punctul meu de vedere si va rog sa ma corectati daca gresesc : 1. Din data de 30 septembrie 2011 dansul nu mai are nici un drept la acel apartament si nici ca locatar, automat cade si din dreptul de presedinte ( presedintele intotdeauna trebuie sa fie locatar al blocului),intr-adevar inca locuieste dar este impropriu spus deoarece in scurt timp I se va face executare silita,deoarece nu si-a cautat nicaieri,din rea vointza(iar suma de bani castigata in urma procesului i-a fost inmanata la executor). 2. A facut acel contract(tabelul) prin luna octombrie( nu s-a mai facut nici o sedinta de bloc pentru a alege un alt presedinte), dansul inca mai detinea stampila blocului , stampiland (complot) cu administratorul un contract de sedere in acea uscatorie bazat pe acel tabel.
Fiind cota parte –indiviza , nu ar trebuii sa aibe semnatura de la absolut toti locatarii ??? Deoarece eu platesc impozit pe acel loc fie uscatorie fie ascensor fie terasa..etc. iar daca cineva este impotriva ( 1 sau mai multi ) acel contract este nul ??? va rog , sa imi raspunde-ti specificandu-mi si legea x , articolul z , alin y si cui ma pot adresa sa impiedic acesta "hotarare" de transformare a uscatoriei in imobil.
Iar daca a facut abuz de functie pentru interes personal , va rog spuneti-mi la ce lege se incadreaza si ce masuri se pot lua impotriva fostului presedinte ca sa nu poata transforma uscatoria bloclui in “apartament “de locuit , mentionez ca nu exista in acea uscatorie apa rece , apa calda , wc ,calorifer , nici o utilitate. Multumesc mult pentru timpul acordat.
Am rugat postasul in urma apelului telefonic sa semneze in locul meu si sa puna comunicarea la cutia mea postala. .. intrebarea mea este fara aceasta comunicare mai pot face recurs ? sau de unde pot obtine o copie la acestea comunicare ? Va multumesc.
Buna ziua sunt intr-un proces de 2 ani cu fosta sotie , ieri am fost la servici si am fost anuntat de postas ca a ajuns comunicarea in urma Apelului facut la tribunalul Bucuresti. L-am rugat sa imi puna comunicarea la cutia de scrisori , cand am ajuns acasa dupa terminarea programului de munca...comunicarea lipsea ( a fost furata ). ce pot face in cazul acesta....daca nu am acea comunicare nu mai pot face recursul ??? va rog mult ajutati-ma cu un sfat . Va multumesc !