Hristos a inviat! Am si eu o intrebare: timbrul de mediu mai poate fi recuperat? daca da, atunci ce procedura pot urma pentru recuperarea taxei timbrului de mediu si dupa cat timp de la achitatea taxei?am platit taxa saptamana trecuta. Multumesc!
Si eu am decizia emisa tot pe 13 martie,numai ca eu inca nu am platit-o, am certificatul de autenticitate expirat si pe 25 am programarela RAR sa il refac si am sa fac cum spuneti merg sa intreb la inmatriculari daca o pot inmatricula sau sa platesc la finantetaxa si apoi sa pretind acea hartie de la ei pt inmatriculara masini cu motivul ca taxa este platita si nerecuperata. NUmai stiu ce varianta sa adopt. Multumesc!
da! este decizia de impunere emisa de organul fiscal.Cum as putea sa mai am sansa sa platesc aceasta decizie emisa si favorabila pt mine,luni sau marti daca as plati-o as avea noroc sa nu fie programul INCA actualizat cu noua lege?Multumesc!
Decizia e data pt inmatricularea masinii, si cu vechea lege platesc mai putin fata de noua lege,,iar eu o pot plati abia dupa 2 saptamani si intrebarea era daca merg sa platesc peste doua saptamani cu decizia emisa deja cu vechea lege, exista problema sa mi se zica sa scot alta decizie cu noua lege?
As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , platesc acea decizie deja emisa sau ma vor trimite sa scot alta cu noua lege in vigoare?Multumesc anticipat!