avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu mai poate fi recuperat?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu mai poate fi recuperat?

Hristos a inviat! Am si eu o intrebare: timbrul de mediu mai poate fi recuperat? daca da, atunci ce procedura pot urma pentru recuperarea taxei timbrului de mediu si dupa cat timp de la achitatea taxei?am platit taxa saptamana trecuta. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: tyryana , utilizator 21:18, 7 Mai 2013
Adevărat a înviat! Procedura este similara cazurilor de restituire taxa poluare, ca durata aproximativa 1 an de zile, va sfătuiesc sa apelati la un avocat, fiecare proces are particularităţile sale. Sărbători fericite!
Multumesc! Aveti o recomandare pentru un avocat din Galati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Timbru de mediu babetoo babetoo daca ma puteti ajuta : m-am adresat Finantelor pt. eliberarea unei dovezi referitoare la taxa de prima inm., acolo mi s-a spus ca nu apare ca a fost platita ... (vezi toată discuția)