avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

daca ma puteti ajuta : m-am adresat Finantelor pt. eliberarea unei dovezi referitoare la taxa de prima inm., acolo mi s-a spus ca nu apare ca a fost platita vreo taxa! m-am adresat politie serv. inm. si m-au trimis la Finante si tot asa! mentionez ca pe cate sunt trecut doar eu, intrucat cea veche a fost innlocuita! intrebae daca a fost inm. in RO inainte de 2007, s-a platit taxa aceea speciala? si daca da cum aflu? cine-mi poate elibera o adeverinta? mai trebuie platita timbrul daca o vand? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ninutzu , utilizator 19:05, 2 Mai 2013
Nu apare pt ca nu a fost platita! Pana in anul 2007 nu se platea aceasta taxa se plateau doar acczie pt cele aduse din afara. Va trebui sa achitati taxa de prima inamtriculare
Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am cumparat acum doua saptamani o masina, inmatriculata in jud. Prahova, mun. Campina pe 4.09.2007. Am depus la ANAF Galati o cerere de eliberare a adeverintei de nerestituire a taxei auto si am primit raspuns ca, deoarece Trezoreria Campina nu identifica dovada de plata, sunt bun de plata taxei de timbru. Paradoxul este ca eu sunt in posesia unei adeverinte de la ANAF Campina, scoasa de vechiul propietar, prin care se atesta ca taxa de poluare pt. acest autoturism nu a fost restituita! Cand le-am prezentat documentul respectiv celor de la ANAF Galati, au ridicat din umeri si au zis ca din punctul lor de vedere eu trebuie sa platesc timbrul de mediu... Ma puteti ajuta cu un sfat? Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa recuperata dupa cupararea masinii..?! kammellia kammellia Buna ziua, am si eu o nelamurire: Am achizitionat de curand o masina proprietarul spunand ca nu a recuperat taxa, am fost la anaf si am si adeverinata. Toate ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)