avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate adi1985

Activitate adi1985

Buna ziua .Am si eu cateva intrebari legate de pensia alimentara in cazul in care copii sunt la mine si tatal e plecat in Finlanda unde are un venit de cel putin 1500 euro.Am divortat de curand iar in hotararea de divort definitiva se specifica faptul ca copii au dreptul la 1/3 din veniturile lui.Specific faptul ca nu sa prezentat la nici o infatisare si ca din luna iulie 2017 pana in prezent nu a dat copiilor decat 30 milioane lei vechi si cateva hainute .Ce trebuie sa fac sa pot scoate pensia alimentara in functie de veniturile lui , sa demonstreze periodic veniturile.Va plati din urma sumele restante?
Daca nu a cerut program de vizita pentru a-si vedea copii sunt obligata sa ii dau ? Multumesc
buna ziua .Sunt casnica ,dar as dori sa am un venit suplimentar cu care sa pot sa imi mai ridic putin venitul in casa,am dat de multe oferte de genul acesta pe net dar numai de tepe am dat,de aceea mi-a venit ideea sa-mi realizez eu singura unul insa as vrea sa fac asta legal ,sa nu am probleme mai tarziu.Iata ideea mea,doresc sa colaborez cu mai multe edituri din tara si sa le promovez cartile si ofertele pe care le au,insa stiu ca multe dintre ele nu vor sa tipareasca multe pliante sau cataloage cu care sa-si promoveze aceste oferte,de aceea va intreb daca imi trebuie vreo autorizatie ,pentru a le imparti in scoli si unitati de invatamant aceste pliante si cataloage ,cerandu-le un nr dintre acestea?Dar pentru a merge le usile oamenilor sa le aratam ofertele si a le lasa pliante?Pot sa fac eu rost ,ca persoana fizica fara firma de astfel de autorizatie,fara sa mai contactez editurile?va multumesc anticipat