avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua .Am si eu cateva intrebari legate de pensia alimentara in cazul in care copii sunt la mine si tatal e plecat in Finlanda unde are un venit de cel putin 1500 euro.Am divortat de curand iar in hotararea de divort definitiva se specifica faptul ca copii au dreptul la 1/3 din veniturile lui.Specific faptul ca nu sa prezentat la nici o infatisare si ca din luna iulie 2017 pana in prezent nu a dat copiilor decat 30 milioane lei vechi si cateva hainute .Ce trebuie sa fac sa pot scoate pensia alimentara in functie de veniturile lui , sa demonstreze periodic veniturile.Va plati din urma sumele restante?
Daca nu a cerut program de vizita pentru a-si vedea copii sunt obligata sa ii dau ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Poate tatal obtine custodia copilului? mama a plecat de acasa cu copilul yo85 yo85 buna ziua. fratele meu s-a casatorit acum un an, are un baietel de 7 luni. de 4 luni sotia lui a plecat de acasa la parinti cu tot cu copil si bagaje. practic ... (vezi toată discuția)
Caz civil de vizitare a minorilor danyboldea danyboldea Buna ziua! Am si eu o intrebare: sotul meu a mai fost casatorit si in urma casatoriei au rezultat 2 minori (in prezent 7 ani si respect 10 ani) Fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara yo85 yo85 dupa divortul am in prezent 3 procese. unul cu partaj intentat de fosta sotie si unul tot de ea cu pensia alimentara. fosta sotie a plecat de acasa in ... (vezi toată discuția)