avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... venit suplimentar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

venit suplimentar

buna ziua .Sunt casnica ,dar as dori sa am un venit suplimentar cu care sa pot sa imi mai ridic putin venitul in casa,am dat de multe oferte de genul acesta pe net dar numai de tepe am dat,de aceea mi-a venit ideea sa-mi realizez eu singura unul insa as vrea sa fac asta legal ,sa nu am probleme mai tarziu.Iata ideea mea,doresc sa colaborez cu mai multe edituri din tara si sa le promovez cartile si ofertele pe care le au,insa stiu ca multe dintre ele nu vor sa tipareasca multe pliante sau cataloage cu care sa-si promoveze aceste oferte,de aceea va intreb daca imi trebuie vreo autorizatie ,pentru a le imparti in scoli si unitati de invatamant aceste pliante si cataloage ,cerandu-le un nr dintre acestea?Dar pentru a merge le usile oamenilor sa le aratam ofertele si a le lasa pliante?Pot sa fac eu rost ,ca persoana fizica fara firma de astfel de autorizatie,fara sa mai contactez editurile?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:36, 13 Iunie 2011
Din cate stiu editurile trimit clientilor deja existenti cataloage sau pliante, nu lucreaza cu agenti de distributie materiale publicitare cum fac supermarketurile. Publicitatea in domeniul cartilor se face altfel (recenzii in reviste de specialitate, publicatii culturale, TV etc.).

Presupunand prin absurd ca ''ati face rost'' de pliante/cataloage, de unde ati obtine venitul acela suplimentar despre care vorbiti? Ca de la editura nu, ca ea habar nu are ca-i faceti promovare gratis. Sau credeti ca va vor da bani pe pliante oamenii care ar accepta sa vorbeasca cu dvs.? Ca sa nu mai spun ca nu se poate face promovare fara a cunoaste bine produsul, in cazul dvs. carti.

Bani din distribuirea de pliante puteti face daca gasiti firme interesate sa isi promoveze astfel produsele. Intrebati in marile magazine din orasul dvs., pe la sediile operatorilor de telefonie mobila, la firmele mari in general. Nu se stie de unde apare vreo ocazie. Pentru asta nu aveti nevoie sa va autorizati, se lucreaza pe baza de contract de colaborare.

:luck:
POTI SA FACI SOCIETATE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen tiparire tipizate (facturi, chitantiere, etc.) florin89 florin89 Buna ziua, Am cautat pe internet un raspuns la urmatoarea intrebare, dar nu am gasit nimic clar: Trebuie autorizatii speciale pentru a putea produce ... (vezi toată discuția)
Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Prezentare mediere in scoala liveomars liveomars Buna ziua, Un director al unui liceu a rugat un mediator autorizat sa vorbesca despre conflicte,mediere,etc la ora de dirigentie.Mediatorul nu va percepe ... (vezi toată discuția)