sant ag de paza la o institutie de invatamant, si am o reclamatie din partea unui elev ptr purtare abuziva, nu am facut decat sa respect regulamentul de ordine interioara al institutiei (nu l-am bruscat ,nu i-am adus injurii"el declarand acest lucru "a incercat sa iasa prin locuri nepermise i-am adus la cunostinta ca nu se poate trece pe acolo, a fortat esirea vorbind si urat l-am luat de brat si l-am condus pe esirea corespunzatoare .a sunat la 112 (tatal lui lucreaza in politie)a depus reclamatie ca a fost agresat la politie am dat declaratie dar martorilor mei care au vazut incidentul nu li sau luat declaratii spunand ca nu e necesar sa depuna marturie (la pol). va rog ce trebuie sa fac mai departe nu am trecut niciodata prin asa ceva
:sorry:
data emiterii este 20-12-2002 data scadenta nu este trecuta , a doua factura este emisa din data de 16-02-2002 nu specifica data scadenta va rog dati-mi un nr de fax sa vedeti scrisoarea
:((
dupa cat timp se poate prescrie o restanta la o factura de telefon ?sau daca se poate adauga dobanda daca sant calculate penalitati .am cerut date despre cont copii ale documentelor de baza carora respectiva companie pretinde ca le datorez ,de la biroul de credite a cerut situatia personala cu care figurez in baza lor de date mi sa comunicat doar situatia detaliat a debitului celelalte solicitari au fost refuzate in baza legii 677 ,este normal?debitul este din 03.08.2002 .dati-mi un sfat cum sa procedez:(