sant ag de paza la o institutie de invatamant, si am o reclamatie din partea unui elev ptr purtare abuziva, nu am facut decat sa respect regulamentul de ordine interioara al institutiei (nu l-am bruscat ,nu i-am adus injurii"el declarand acest lucru "a incercat sa iasa prin locuri nepermise i-am adus la cunostinta ca nu se poate trece pe acolo, a fortat esirea vorbind si urat l-am luat de brat si l-am condus pe esirea corespunzatoare .a sunat la 112 (tatal lui lucreaza in politie)a depus reclamatie ca a fost agresat la politie am dat declaratie dar martorilor mei care au vazut incidentul nu li sau luat declaratii spunand ca nu e necesar sa depuna marturie (la pol). va rog ce trebuie sa fac mai departe nu am trecut niciodata prin asa ceva
:sorry:
Ba este necesar sa fie audiate [persoanele care au vazut incidentul. In acest sens, solicitati in scris acest lucru si depuneti cererea prin registratura politiei ; eventual, va puteti adresa si procurorului de caz. si, desigur, un avocat ar fi extrem de util in cazul dvs.
subscriu la ce a spus colega meu. Depuneti o cerere in care solicitati audierea martorilor dvs, indicind cel putin numele si calitatea lor (elevi, profesori, personal administrativ, etc).
Insa daca "victima" nu are martori in favoarea sa sau cel putin un certificat medico-legal care sa-i sustina cele declarate, atunci dosarul va fi inchis.
Sfat dosar penal
Alecuionut
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,
Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Martor
FFLORICEL
In urma unui incident , au rezultat 2 dosare unul de ultraj in care este acuzat fratele meu si unul de tentativa de omor , fratele fiind si victima.Am fost ... (vezi toată discuția)