dupa cat timp se poate prescrie o restanta la o factura de telefon ?sau daca se poate adauga dobanda daca sant calculate penalitati .am cerut date despre cont copii ale documentelor de baza carora respectiva companie pretinde ca le datorez ,de la biroul de credite a cerut situatia personala cu care figurez in baza lor de date mi sa comunicat doar situatia detaliat a debitului celelalte solicitari au fost refuzate in baza legii 677 ,este normal?debitul este din 03.08.2002 .dati-mi un sfat cum sa procedez:(
=D> Daca data de 03.08.2002 este data scadenta a facturii s-a prescris ! puteti opune prescriptia cu succes oricarei solicitari.
La debite vechi de multe ori prescrise ,firmele de telefonie si nu numai incearca prin tot felul de mijloace la limita legalitatii sa le recupereze. Unde reusesc sa intimideze, reusesc sa obtina banii
data emiterii este 20-12-2002 data scadenta nu este trecuta , a doua factura este emisa din data de 16-02-2002 nu specifica data scadenta va rog dati-mi un nr de fax sa vedeti scrisoarea
:((