avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere restante

dupa cat timp se poate prescrie o restanta la o factura de telefon ?sau daca se poate adauga dobanda daca sant calculate penalitati .am cerut date despre cont copii ale documentelor de baza carora respectiva companie pretinde ca le datorez ,de la biroul de credite a cerut situatia personala cu care figurez in baza lor de date mi sa comunicat doar situatia detaliat a debitului celelalte solicitari au fost refuzate in baza legii 677 ,este normal?debitul este din 03.08.2002 .dati-mi un sfat cum sa procedez:(
=D> Daca data de 03.08.2002 este data scadenta a facturii s-a prescris ! puteti opune prescriptia cu succes oricarei solicitari.
La debite vechi de multe ori prescrise ,firmele de telefonie si nu numai incearca prin tot felul de mijloace la limita legalitatii sa le recupereze. Unde reusesc sa intimideze, reusesc sa obtina banii
data emiterii este 20-12-2002 data scadenta nu este trecuta , a doua factura este emisa din data de 16-02-2002 nu specifica data scadenta va rog dati-mi un nr de fax sa vedeti scrisoarea
:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu facturile connex va rog nu ma ocoliti. jokeru4you jokeru4you Buna ziua ....am aceias problema cu neplata facturii connex la fel ca multi altii .....Eu de cativa am renuntat la abonamentul connex pe baza neplatei acesteia ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperare crysty4ever crysty4ever Am si eu o problema foarte mare cu cei de la ......In 2002 sotia mea a facut un abonament la ........,actualul ...... de azi.Dupa doua luni nu a mai platit ... (vezi toată discuția)