avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate bogdans29

Activitate bogdans29

Răspuns la discuția Corectare D 300
Buna seara. Se face o corectie de erori materiale. Se face o adresa prin care spui sa se inlocuiasac valoarea x de la radul y cu suma z. Adresa se depune la finante impreuna cu deconul 300 gresit, un decont 300 complecat corect si copie dupa jurnale (vanzari si cumparari). Ei fac corectarea si apoi primesti prin posta declarartia de corectare. In cazul tau nu o sa platesti penalizari. In luna urmatoare faci decontul de tva normal. Mult succes.
Buna ziua
Am achizitionat un teren la care conform contractului autentificat de notar "accesul se face prin partea de nord unde exista drum de acces comun care are iesire spre vest la drumumul public". De cateva zile am aflat de la Primarie ca drumul care despre care se mentioneaza nu exista. Drumul care exista este facut pe alte proprietati private si oricand poate fi blocat cu garduri. Mi se pare un abuz din partea notarului si ma simt inselat. Notarul am aflat ca este nepoata vanzatorului.
Ce pot face in situatia acesta? Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
va multumesc frumos pentru raspunsuri.
aveam o banuiala dar vroiam sa ma conving
Intrebarea mea este daca o societate aflata in reorganizare judiciara este automat si in insolventa.
Contractul este aici
[ link extern ]
Am citit contractul de la cap la coada de mai multe ori si nu este nicaieri pravazut ceea ca nu se despagubeste bunul care a provocat evenimentul si nici bunurile pentru care nu am factura.

Multumesc pentru raspunsuri. Am sa apelez la un avocat. O seara placuta
Oare pe cale amiabila pot face ceva ca sa conving asiguratorul sa ma despagubeasca corect?
Dar faptul ca nu vor sa-mi despagubeasca mobila si alte lucruri la care nu am factura este legal?
Alta solutie oare nu exista? Oare cei de la Comisia de supraveghere a asigurarilor pot face ceva?