avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate cosminic

Activitate cosminic

Exista stare de incompatibilitate intre consilierul local si consilierul personal din aparatul din primarului ?
se poate retrage sprijinul politic unui consilier local cu 6 luni inainte de alegerile locale , si automat pierderea mandatului de consilier local?
Mi-a fost respins proiectul pe masura 6.1 pe motiv ca nu am depus o diploma de studii de minim 8 clase, depunand la dosar doar o calificare in domeniul agricol( asa am inteles din ghid, pt a obtine aceasta calificare este devoie de diploma de cel putin 8 clase)....problema este ca atunci cand a venit in control dl evaluator in fisa de solicitare a informatiilor suplimentare nu mi-a cerut si o copie dupa o diploma de studii( mi-a cerut doar o copie dupa un contract de arenda)...eu asa cred ca ar fi fost normal...dv ce zicieti?
Discuție pfa
fiind functionar public imi pot face un pfa pentru a accesa fonduri europene in agricultura....?
Discuție UAT
intr-o UAT pot lucra doi soti , unul dintre ei avand functie de conducere(secretar) iar celalalt contabil?
Răspuns la discuția Secretar comuna
nu am discutat cu portarul am vb cu cine trebuie. acum eu nu stiu cum sta treaba acolo in prefectura dar credeti-ma ca mi s-a luat. spuneti-mi mai exact ce trebuie sa fac si eu ma duc la pref in audienta.
Răspuns la discuția Secretar comuna
concurs de recrutare a fost in aprilie 2011 dar niciunul dintre participanti nu a reusit sa ia nota necesara si de atunci pana acum "interimar " a fost un fp din primarie , a incercat din nou sa-i prelungeasca mandatul (in decembrie)dar i s-a spus de la anfp ca nu mai poate tot pe el si trebuie sa ceara avizul ptr un alt fp din primarie si dupa cate am inteles de la pref o sa-i vina avizul .
Răspuns la discuția Secretar comuna
am discutat la prefectura si mi s-a spus ca primarul a facut adresa catre anfp sa numeasca un fp (altul decat cel care a fost pana acum)care sa exercite temporar functia de secretar ,in conditiile in care a depasit termenul de 6 luni, si ca are acoperire ptr ca anul calendaristic incepe din ianuarie , chiar nu are nimeni ce sa-i faca , de 3 ani tine postul asa
Răspuns la discuția Secretar comuna
vreau sa stiu cum este reglementata in lege scoaterea la concurs a postului de secretar uat si cine are obligatia de a scoate postul la concurs , ptr ca deja au trecut 6 luni de de cand a fost numit un fp sa exercite temporar functia si de scos la concurs niciun gand
Răspuns la discuția Secretar comuna
dar postul este vacant inca din 2008 si nu inteleg de ce nu vrea sa-l scoata, la scos o data nu a luat niciun concurent si atat, de trei ani aceasta functie este ocupata de catre un fp interimar , chiar are voie atat de mult?