avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... evaluare proiect pndr
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

evaluare proiect pndr

Mi-a fost respins proiectul pe masura 6.1 pe motiv ca nu am depus o diploma de studii de minim 8 clase, depunand la dosar doar o calificare in domeniul agricol( asa am inteles din ghid, pt a obtine aceasta calificare este devoie de diploma de cel putin 8 clase)....problema este ca atunci cand a venit in control dl evaluator in fisa de solicitare a informatiilor suplimentare nu mi-a cerut si o copie dupa o diploma de studii( mi-a cerut doar o copie dupa un contract de arenda)...eu asa cred ca ar fi fost normal...dv ce zicieti?
Cel mai recent răspuns: eqinto , utilizator 05:00, 17 Ianuarie 2016
Faceti contestatie si spuneti ca nu v-a fost ceruta diploma de studii. Atasati diploma la contestatie. Sansele sunt insa mici sa va fie aprobata contestatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 VORNICUREMUS VORNICUREMUS Doresc sa accesez un fond pe masura 112 ,am studii 9 clase pot accesa fondul ?. Va multumesc (vezi toată discuția)
Costuri curs antreprenor tanarul fermier!!! Vili82 Vili82 Am aplicat pe fondurile europene pe masura tanarului fermier, unde dupa ce am platit 4.500 euro consultanta, plus pamantul sa il am in arenda.. mi s-a mai ... (vezi toată discuția)
Masura 112 - cursuri de calificare drandaadina drandaadina Buna seara, Intentionez sa aplic pentru masura 112 in sesiunea din noiembrie 2011. Citind mai cu atentie ghidul solicitantului si cererea de finantare, am ... (vezi toată discuția)