avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate Aurela

Activitate Aurela

Răspuns la discuția Reziliere contract telefonie
De fapt nu am semnat nici un contract, totul s-a facut telefonic, daca asta poate ajuta.
Am un contract la Romtelecom care expira la 30 martie 2015, telefon fix si internet. Doresc rezilierea gratuita a contractuluiconform legii 161/2010, dar ei imi spun ca nu pot beneficia de gratuitate deoarece sunt inca sub perioada contractuala. Mentionez ca sunt cu plata la zi si nu am restante.Romtelecom solicita suma de 60 euro plus TVA, pentru reziliere. Cum pot sa gasesc o solutie pentru a rezolva aceasta problema fara sa platesc. Va multumesc.
Buna ziua,
Lucrez intr-un spital si am o intrebare:
Pot face o negociere fara publicarea unui anunt de participare cu furnizorii initiali de medicamente pentru trei saptamani ( am cerere de oferta publicata in SEAP, astept publicarea de la ANRMAP) si daca da, nu stiu daca se cere sau nu garantie de participare si daca pot organiza rapid in 2 zile aceasta procedura . Mentionez ca pragul este mult sub 125000 euro.
Va multumesc.

Discuție Tablou electric
Buna dimineata,
Locuiesc la parter si pe peretele de la sufrageria apartamentului se afla tabloul electric de unde se alimenteaza cu energie scara blocului unde locuiesc. ( sau asa ceva, de cate ori are loc o pana de curent echipa de interventie la acest tablou lucreaza ). Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa fie pozitionat pe peretele de la sufragerie, daca sunt obligata sa suport zgomotul pe care il face uneori ( este mai degraba un bazait puternic ) si dac nu trebuie sa-l schimbe cu un tablou nou ( zic si eu conform normelor impuse de UE pentru ca tabloul care este acum are o usa ruginita de tabla si arata, vai mama lui, iti da fiori. Adica eu cred ca ar trebui un tablou electric nou si situat undeva in afara blocului, de ce pe peretele meu de la sufragerie. Cand s-a izolat pe dinafara blocul s-a pus material izolant si deasupra tabloului si acum stau cam cu grija ca, Doamne fereste daca ia foc, se poate aprinde mai usor peretele datorita materialului izolant . Initial nu am pus material izolant si la tabloul electric dar in timp in zona unde nu era material izolant s-a format igrasie ).
Mentionez ca tabloul electric se afla pe peretele blocului unde locuiesc de cand s-a construit blocul. Va multumesc,