avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice negociere fara publicare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

negociere fara publicare

Buna ziua,
Lucrez intr-un spital si am o intrebare:
Pot face o negociere fara publicarea unui anunt de participare cu furnizorii initiali de medicamente pentru trei saptamani ( am cerere de oferta publicata in SEAP, astept publicarea de la ANRMAP) si daca da, nu stiu daca se cere sau nu garantie de participare si daca pot organiza rapid in 2 zile aceasta procedura . Mentionez ca pragul este mult sub 125000 euro.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 17:31, 21 Iulie 2011
puteti initia negocierea. nu e necasara garantia de participare insa trebuie sa aveti 3 zile lucratoare de la data transmiterii invitatiilor pana la data negocierii si in momentul in care transmiteti invitatiile de participare trebuie sa informati si UCAVAP-ul (indiferent de valoarea negocierii).
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
artgon, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se face negocierea in cazul s-au depus doar oferte inacceptabile din punct de vedere al pretului zinates zinates Cf art 110 alin 1 lita) din oug 34/06, avand o singura oferta inacceptabila depusa( pret mai mare cu 20%) as vrea sa fac negociere cu ofertantul , fara sa ... (vezi toată discuția)
Anulare procedura "cerere de oferta" caty33 caty33 Am publicat un anunt de \"cerere oferta\" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG ... (vezi toată discuția)