Am publicat un anunt de "cerere oferta" , la licitatie s-a prezentat decat un candidat asa ca procedura a fost anulata, In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006 ,capitolul II, sectiunea 7, art.130 « autoritatea contractantă are obligaţia de a anula procedura de cerere de oferte dacă, în urma transmiterii invitaţiei de participare, nu au fost depuse cel puţin două oferte corespunzătoare »
Cum procedez acum in cate zile pot organiza alta licitatie si cum procedez cu anuntul pe care l-am dat in seap si a fost anulat.
dupa ce trece termenul de contestatie la decizia autoritatii contractante de a anula procedura cerere de oferta, puteti da din nou anuntul, care va suna asa: se reia procedura cerere de oferta privind... urmare a prezentarii unei singure oferte.. samd
cred ca as fi vrut un raspuns mai exact.
Anuntul publicat in SEAP il anulez ? ...In 48 zile trebuie sa completez atribuirea si atunci o sa trec anulat?....
va multumesc :D , la motive era chiar de bifat "Nu a fost posibila asigurarea unui nivel satisfacator al concurentei, respectiv numarul de operatori economici este mai mic decat cel minim prevazut"
=D>