avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Solutie in cazul in care nu am publicat pe SEAP ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Solutie in cazul in care nu am publicat pe SEAP ?

Buna ziua,
Ce mai pot face in cazul in care nu am publicat pe SEAP un anunt iar licitatia(cerere de oferta) s-a incheiat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 00:21, 12 Martie 2011
Despre ce anunt e vorba ?
Anunt/invitatie de participare ? Anunt de atribuire ?
Cum ati facut achizitia ?
Nimic.
Daca sunteti autoritate contractanta, asa cum e acesta definita la art. 8 din OUG nr. 34/2006, si valaorea contractului incheiat depaseste 15.000 euro, atunci se aplica prevederile acestei ordonante referitoare la obligativitatea publicarii pe SEAP a anunturilor/invitatiilor de participare si a anunturilor de atribuire.
Insa, nu toate tipurile de contracte intra sub incidenta OUG 34/2006 (vezi art. 12-16).
Daca nu ati incheiat contractul, atunci puteti anula procedura conform art. 209 alin 1 litera d (abateri grave de la legislatie)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
artgon, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - proiect cu fonduri europene euangajat euangajat Am o intrebare legata de achizitiile publice. Sa spunem ca o institutie publica face achizitii de peste 15.000 Euro, intr-un proiect cu fonduri europene. ... (vezi toată discuția)
Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)