avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract telefonie

Am un contract la Romtelecom care expira la 30 martie 2015, telefon fix si internet. Doresc rezilierea gratuita a contractuluiconform legii 161/2010, dar ei imi spun ca nu pot beneficia de gratuitate deoarece sunt inca sub perioada contractuala. Mentionez ca sunt cu plata la zi si nu am restante.Romtelecom solicita suma de 60 euro plus TVA, pentru reziliere. Cum pot sa gasesc o solutie pentru a rezolva aceasta problema fara sa platesc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:43, 3 Iunie 2014
Este greu sa gasiti solutionare de reziliere fara plata euro+TVA,in conditiile in care dv ati semnat contractul cu respectiva clauza
De fapt nu am semnat nici un contract, totul s-a facut telefonic, daca asta poate ajuta.
Odata stabilirea detaliilor prin telefon, urma sa primiti in cateva zile si contractul tiparit si aveati un numar de zile in care puteati renunta fara plati penalizatoare. In plus, convorbirea telefonica se inregistreaza. Deci nu mai conteaza ca ati semnat sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la anpc pentru reziliere contract romtelecom simionescu_bog simionescu_bog Buna ziua, Am o mare nelamurire cu rezilierea contractului cu romtelecom inainte de termen, Pasii parcursi pt reziliere (inainte de termen cu 12 luni): - am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom andreeasafe andreeasafe Buna seara! Mama mea are un contract incheiat cu Romtelecom de 2 ani pt mai multe servicii ( internet, telefon, cablu ) si a fost contactata de unul dintre ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)