avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract Romtelecom

Buna seara! Mama mea are un contract incheiat cu Romtelecom de 2 ani pt mai multe servicii ( internet, telefon, cablu ) si a fost contactata de unul dintre reprezentantii Romtelecom telefonic care i-a propus un un modem Usb Clicknet gratuit ( un stick ).M-a sunat inclusiv pe mine si mi-a spus ca avand in vedere contractul pe care il are mama cu ei ii ofera acest stick gratuit fara niciun cost suplimentar.Nici macar utilizarea lui nu costa.Reprez a venit acasa, i-a predat stick-ul si bineinteles ca a semnat si un contract unde scrie ca trebuie sa plateasca lunar suma de 6 euro fara tva.

Intrebarile mele sunt:

1.Este valabil contractul? Stiu ca un contract e valabil in momentul in care e inregistrat la fisc/Reg Comertului
2.Cum se poate rezilia fara sa plateasca suma de 150 euro ( asa cum e mentionat in contract ) ?

Ma gandesc inclusiv sa apeleze la Protectia Consumatorului.

Multumesc!
In primul rand stiti gresit. Ce are registrul comertului cu valabilitatea contractului sau in unele cazuri, fiscul? Contractul este perfect valabil, atata vreme cat a fost semnat de ambele parti. Din pacate cu rezilierea fara plata nu prea se poate.
andreeasafe a scris:

i-a predat stick-ul si bineinteles ca a semnat si un contract unde scrie ca trebuie sa plateasca lunar suma de 6 euro fara tva.

1-In situatia in care partile au inteles sa isi asume clauzele contractual prevazute prin semnatura olografa,contractul este perfect valabil
2-ANPC nu are competenta sa solutioneze astfel de situatii

poți sa faci o cerere de reziliere a contractului Romtelecom înregistrează toate convorbirile operatorilor, vezi ca mai este o discuție asemănătoare
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 161/2010 grigoreceliluminat grigoreceliluminat Am un contract de internet la Romtelecom-Clicknet. Contractul a fost incheiat pe data de 04.05.2009 pe o perioada de doi ani in care primele 6 luni au fost ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010.....reziliere contract internet mobil CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara. Am si eu o nelamurire. Am incheiat un contract de internet mobil (stick USB) in 11 decembrie 2008 pe o perioada de 2 ani cu firma V. Acest contract ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante paliuk02 paliuk02 in urma cu aproape 2 ani mi-am rezilat contractul la romtelecom, trecand pe astral. Insa dupa cateva luni m-au sunat cei de la eos sa imi spuna ca am o datorie ... (vezi toată discuția)