buna ziua .am o problema legata cu un card de salarii!am fost angajat intr-o firma,in care se folosea cardul ca obtinerea salariului.dupa plecarea mea din firma eu nu mai aveam nevoie de cardul acela.asa ca nu l-am mai folosit.la un moment dat am vrut sa imi iau ceva in rate find angajat in alta parte.dar am primit raspuns ca sunt in biroul de credite.mi sa acumulat din cauza acelui card o suma de 50 de lei parca.si am fost intridus in acea baza de dateam mers la banca.le-am spus ca eu primieam bani pe acel card si aveam data cand expira acel card.cardul mi-a fost prelungit fara acordul meu.cei de la banca spuneau ca nu se poate.ca poate am scos un credit.dar ce credit de 50 de lei?nu am scos bani din banca deloc.se poate face ceva.de platit nu vreau sa le platesc acea suma deoarece ,mi se pare absurd sa nu fiu instiintat.si sa mai fiu si in baza de rau platnic.se mai poate face ceva?
buna ma numesc abrudan dan ioan sunt din bistrita si mar interesa ce ar insemna sa iti faci o autorizatie de independent?mai explicit mar interesa cat platesc impozit daca vreau sa imi fac o autorizatie de ind.in domeniul de taplarie mobila la comanda si cat platesc impozit cat ma costa infiintarea unei astfel de autorizatii si ce facilitati am pe o perioada indelungata/?cat este impozitul sau cat pot in acest domeniuu sa il stabilesc eu si daca am acest drept.si de ce anume am nevoie.va rog mult un raspuns exact daca imi poate oferii cineva.cu stima si respect.