avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Introdus in baza de date ca rau platnic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Introdus in baza de date ca rau platnic

buna ziua .am o problema legata cu un card de salarii!am fost angajat intr-o firma,in care se folosea cardul ca obtinerea salariului.dupa plecarea mea din firma eu nu mai aveam nevoie de cardul acela.asa ca nu l-am mai folosit.la un moment dat am vrut sa imi iau ceva in rate find angajat in alta parte.dar am primit raspuns ca sunt in biroul de credite.mi sa acumulat din cauza acelui card o suma de 50 de lei parca.si am fost intridus in acea baza de dateam mers la banca.le-am spus ca eu primieam bani pe acel card si aveam data cand expira acel card.cardul mi-a fost prelungit fara acordul meu.cei de la banca spuneau ca nu se poate.ca poate am scos un credit.dar ce credit de 50 de lei?nu am scos bani din banca deloc.se poate face ceva.de platit nu vreau sa le platesc acea suma deoarece ,mi se pare absurd sa nu fiu instiintat.si sa mai fiu si in baza de rau platnic.se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:32, 1 Decembrie 2013
Pt acel cont datorati si comisioane, nu v-ati inchis contul cand nu ati mai avut nevoie de card. Nu conteaza ca v-a expirat cardul, nu vi l-a prelungit nimeni, stati linistit, e vb de cont. De unde sa stie banca ca nu mai aveti nevoie de cont ?. Va trebui sa achitati acea suma, sa faceti cerere de inchidere de cont si sa vb la banca sa va scoata din baza de date unde ati fost inregistrat ca rauplatnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Expirare credit card bonuri de masa blocat andreibadilacg andreibadilacg Buna ziua, Am card de bonuri. Cardul l-am blocat in luna septembrie. De atunci din cauza unei lipsei comunicari cardul a sosit de abea anul ... (vezi toată discuția)
Despre carduri alexi alexi Am o nelamurire: in 2005,fiind in somaj, agentia de somaj mi-a facut un card pe care mi s-a virat indemnizatia de somaj. In 2007 cand m-am angajat, unitatea in ... (vezi toată discuția)