avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare credit card bonuri de masa blocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare credit card bonuri de masa blocat

Buna ziua,

Am card de bonuri. Cardul l-am blocat in luna septembrie.

De atunci din cauza unei lipsei comunicari cardul a sosit de abea anul acesta.

Bineinteles ca suma a expirat conform ligislatiei.

Dar eu totusi nu am putut beneficia de suma pentru ca cardul era blocat.

Se mai poate face ceva sa recuperez suma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 10 Ianuarie 2019
Suma v-a fost virata pe acel card ?
Da suma in septembrie a fost virata pe acel card, find blocat a ramas 179 de lei.
Cardul find blocat, eu nu am putut sa consum suma si acuma suma a expirat
Cine v-a blocat cardul si de ce?
Cardul a fost blocat pentru ca am introdus codul pin de 3 ori gresit
Este greseala dvs .. mergeti la banca si vedeti daca in acel cont mai exista suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ma poate ajuta si pe mine intr-0 problema? morarusergiu morarusergiu am avut un apartament si nu am mai putut sa platesc ratele si mi-a fost luat,am fost executat silit si mi-au pus in spate inca 84000 mii ron.Mi-a venit la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copii - tranzactie bancara nykolaa nykolaa Buna am si eu o intrebare poate banca sa faca tranzacti fara acordul tau ??? Am patit urmatoarea problema ; mi sau virat bani in contul curent ... (vezi toată discuția)
Pot anula o sentinta de divort care nu e inca definitiva si irevocabila? beatrice_daniela beatrice_daniela Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspun:se mai poate anula o sentinta care a fost pronuntata in ian.2010 dar care nu are inca stampila de definitiv si ... (vezi toată discuția)