avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Indemnizatie copii - tranzactie bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Indemnizatie copii - tranzactie bancara

Buna am si eu o intrebare poate banca sa faca tranzacti fara acordul tau ???
Am patit urmatoarea problema ; mi sau virat bani in contul curent de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Timisoara o anumita suma am mers la banca am facut extragera pe o anumita suma ... bine inteles ca suma era de 3 ori mai mare .... a doua zi primesc sms ca mi sa viart aceasi suma tot de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Timisoara ma duc la bancomat si constat ca is pe minu 2050 RON CER LA BANCA EXPLICATI MI SI SA ZIS CA GRESEAL DESTINATAR SI AU VIRAT BANI CATRE Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala TIMISOARA ..... INTREBAREA ME ESTE CE FAC IN CAZUL ACESTA SI DACA BANCA ARE VOIE SA FACA TRANZACTI IN NUMELE PURTATORULI DE CONT FARA SA FIE ANUNTA IN PREALABIL AM MARE NEVOIE DE UN RASPUNS CA NU STIU CE SA FAC SI SUNT DISPERAT NU AM MAI PATIT ASA CEVA PANA ACUMA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: nykolaa , utilizator 12:27, 22 Septembrie 2014
Nu inteleg ( poate si pt ca scrieti cu majuscule) vi s-a virat din greseala o suma mai mare si sunteti suparat ca v-au luat-o inapoi ?
Sunt supart ca da mi-au luat bani fara sa ma anunte cei de la banca pentru greseala celor de la Agentia județeană pentru plati si inspecti sociale Timisoara pentru greșelile unora platesc o garamada de oamenii nu cred ca is singurul care am patit la fel sa facut o greșeală si trebuie sa platesc eu si banca m-a bagt pe.minus cu contul de debit si explicatia lor a fost greseala de destinatar .... si fara acordul meu le-a virat banii înapoi celor de la Asociația Județeană pentru plăti si inspecții sociale fara sa ma anute si fara acordul meu cu toate ca ,contul meu era de 68 de lei ei au avut tupeul sa vireze 2170 de lei catre asociatia respectiva eu ne având bani respectivi in cont si acuma is bun de plata ....... eu stiam ca nu are nimeni dreptul sa iti umble la contul tău personal de la banca si daca sa gresit te anuta si dai bani respecți inapoi nustiu cat la suta pe luna nu ma lasa cu o gaura de 2200 de ron ... pentru gresela unor anumite persoane care nu is fac treaba cum trebuie....
Mulțumesc
Banca nu v-a luat niciun ban, doar a anulat tranzactia prin care banii au ajuns la dvs in cont. Dvs sunteti cel care i-a luat si de aceea suma apare pe minus.
Sa ziceti merci ca nu va face banca plangere penala pt insusirea bunului gasit.
Nu are de ce pentru ca eu am mesajul de la banca cu ,ca mi sa livrat bani in cont de la instituția respectiva .... eu nu is cu nimika de vina ca alti dorm la LUCRU .. si eu lucrez cu acte si nu imi permit sa gresec un act cant trimit marfa in valoare de sute de mi de euro ... banca trebuia sa oprească bani si tranzactia in seara respectiva nu dupa 48 de ore de alt functionar " adormit " cine trebuie sa repare greseala si acela nu voi fi eu ... ca nu raspund pentru greșelile altora si bani găsiți cum ziceti Dvs. Erau alocația pentru copil si indemnizatie dar ca era suma mai mare decat trebuia ... dar se pare ca cei de la banca respectivă fac ce ii tae ccapul si de plângere penala o sa o fac eu pentru umblarea in contul meu fără acordul meu pentru ca nu am semnat nici un contract pe tema asta ... deci vinovatul sa plătească pentru greseala. .. dar din păcate trăim în România si ca deobicei vinovatul plătește ca ii cel mai simplu ......
Deci ati primit mesaj de la banca, dvs v-ati dus i-ati scos desi stiati cat trebuie sa primiti si i-ati si cheltuit si acu' vreti ce ? sa ii dati in rate fara dobanda ? :)

Alte discuții în legătură

Transfer bancar intr un cont scris gresit. cdmdorinelius cdmdorinelius Salutare, Am o mare problema, am transferat o suma de bani folosind serviciul on line al bancii X dar din pacate am scris gresit contul. Banii au fost virati ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie virata in cont bancar Verisss Verisss buna ziua. v-as ruga, daca se poate, sa ma lamuriti intr-un aspect legat de virarea banilor pt indemnizatie crestere copil. la depunenrea dosarului am optat ... (vezi toată discuția)
Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)