Buna am si eu o intrebare poate banca sa faca tranzacti fara acordul tau ???
Am patit urmatoarea problema ; mi sau virat bani in contul curent de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Timisoara o anumita suma am mers la banca am facut extragera pe o anumita suma ... bine inteles ca suma era de 3 ori mai mare .... a doua zi primesc sms ca mi sa viart aceasi suma tot de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Timisoara ma duc la bancomat si constat ca is pe minu 2050 RON CER LA BANCA EXPLICATI MI SI SA ZIS CA GRESEAL DESTINATAR SI AU VIRAT BANI CATRE Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala TIMISOARA ..... INTREBAREA ME ESTE CE FAC IN CAZUL ACESTA SI DACA BANCA ARE VOIE SA FACA TRANZACTI IN NUMELE PURTATORULI DE CONT FARA SA FIE ANUNTA IN PREALABIL AM MARE NEVOIE DE UN RASPUNS CA NU STIU CE SA FAC SI SUNT DISPERAT NU AM MAI PATIT ASA CEVA PANA ACUMA MULTUMESC
Am primit mai mult dar find "nou " in domeniu find prima oara cand iau alocatie + indemnizatie m-am mirat ca am primit mai mult dar am zis ca se baga tot pe 3 luni ... eu is nervos pe cei care lucrează in asemenea instituții si nu is capabili sa faca un calcul simplu si vreau sa fie trasi la răspundere ca nu se poate in halul asta sa iti bati jok de om .... si revenid la intrebarea mea " ARE VOIE BANCA SA FACA TRASFERURI SI ALTE REGLARI IN CONTUL TITULARULUI DE CONT FARA DREPTUL ACESTUIA " ? DIN CATE STIU NU ....