avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie virata in cont bancar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie virata in cont bancar

buna ziua. v-as ruga, daca se poate, sa ma lamuriti intr-un aspect legat de virarea banilor pt indemnizatie crestere copil. la depunenrea dosarului am optat pentru virarea banilor intr-un cont bancar. dupa 2 luni am verificat respectivul cont si aveam virata o suma. din calculele facute (conform deciziei la care am adunat alocatia copilului) aceasta suma este mai mica cu aproximativ 800 de lei (este vorba de suma virata retroactiv). inafara de faptul ca suma nu corespunde, pe extrasul de la banca nu apare nicidecum faptul acei bani reprezinta o indemnizatie ci scrie "Incasare salariu prin fisier plati 7142913130740113". in acest cont nu primesc bani de la angajator, fiind un cont curent deschis special pentru acesti bani.
poate nu as avea nicio problema cu ce scrie pe extras dar, vreau sa fac un credit si, pe langa faptul ca sunt putine banci care accepta un astfel de venit, cele care o fac, solicita extrasul pentru a vedea ca intr-adevar primesc suma trecuta pe decizie.

avand in vedere situatia prezentata mai sus, intrebarile mele sunt:
1. cui sa ma adresez pentru a ma lumina cu privire la calculul indemnizatiei care nu corespunde cu decizia?
2. nu ar trebui pe extras sa apara clar ca banii respectivi sunt din indemnizatie crestere copil, respectiv alocatie copil? daca da, cui sa ma adresez sa remediez aceasta problema?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 21 Martie 2013
1. Luati legatura cu Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

2. Luati legatura cu banca unde aveti deschis contul acesta si cereti explicatii si sa faca modificarile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propire alocatie europeana Dumitrascu133 Dumitrascu133 Buna ziua. Lucrez cu acte in regula in Austria si comform legilor fiul meu beneficiaza de alocatie copil de acolo . Bani care au fost virati de statul Austriac ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Poprire adelina91 adelina91 Buna seara. Am un credit la o banca, pe care nu am reusit sa il mai achit in ultimele luni, cu alte cuvinte s au strans cateva restante... La o alta banca am ... (vezi toată discuția)