avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate farkastraianiosif

Activitate farkastraianiosif

Cu aleasă considerație vă mulțumesc!.
Am solicitat primăriei eliberarea unor copii ale unor documente gen: copie după cererea formulată pentru reconstituirea dreptului la proprietete la L 18; copia filei din registrul agricol vechi și nou; anexa cu hotărârea comisiei de aprobare a punerii în posesie la aceeași lege. Aceasta (primăria) a refuzat acest lucru pe motiv că pot să falsific actele și să le folosesc în instanță, dar le vor elibera la solicitarea instanței în momentul în care îmi voi revendica terenul neaprobat de comisie. Acum mai bine de o lună (06.10.2011.) am sesizat Prefectura despre abuzul comis, sesizare la care nu am primit nici un răspuns.
Mizez pe prifesionalismul dumneavoastră, (cel mai important), pe faptul că nu aveți un interes și nu în ultimul rând pe faptul că din moment ce vă oferiți să dați consultații juridice, o facți cu plăcere pentru că altfel nu mi-ați răspunde.
Bună seara.
Pentru că am mai scris și solicitat informații despre problema mea, acum revin cu rugămintea de a mă îndruma în vederea deschiderii unei acțiuni în contencios, având ca obiect în primul rând pentru obligarea primăriei (care a refuzt în scris) de a-mi elibera copiile unor documente cu privire la fond funciar și ulterior pentru a le folosii la revendicarea dreptului la proprietete împotriva comisiei de stabilire a dreptului de proprietate și punerea în posesie la Legea Fondului Funciar.
În această ordine de idei, aș dorii să-mi inicați niște modele, formulare, drepturi, etc., care mi-ar fi de folos pentru acest scop.
Vă mulțumesc.
În primul rând, mulțumesc pentru răspunsurile și atenția acordată.
În al doi-lea rând am înțeles, că acest lucru nu se discută în forum deoarece probabil este imoral să-ți ataci colegii de breaslă nu?."Corb la corb nu-și scoate ochiul".

Îmi pare rău, dar despre atitudinea instanței sau a avocatului pe care l-am plătit să-mi reprezinte interesul nu ați spus nimic.
Mulțumesc.
Îmi cer scuze, dar pornind de la ceea ce am scris, și faptul că după finalizarea acelui proces, am fost chemat din nou în instanță de către aceeași persoană, pentru altă cauză care se referă aproximativ la același subiect, și am început să am dubii (pe care le aveam și înainte, dar care acum mi s-au confirmat) cu privire la imparțialitatea instanței precum și a devotamentului avocatului angajat.
În această ordine de idei aș dori să mai întreb dacă în aceste condiții, pot să cer mutarea acestui proces în altă localitate?.
Mulțumesc.
Dacă bine ați observat, am întrebat chiar la început, dacă acest lucru este logic și normal, deoarece, în opinia mea nu este. În ceea ce privește obligațiile avocatului, am solicitat acestuia de la bun începul plata cheltuielilor de judecată, deci idem și asemenea, în opinia mea acesta încă nu și-a finalizat treaba.
Care este termenul?
De acest lucru nu trebuie să se îngijească avocatul pe care l-am angajat?.
Bună ziua.
Neîntemeiat am fost chemat într-un proces, care a mai fost dezbătut cu ani în urmă.
Prin avocatul angajat am solicitat plata cheltuielilor de judecată. Soluția dată de instanță în favoarea mea, a fost "autoritatea de lucru judecat și respingerea cererii formulate", fără să amintească de plata cheltuielilor de judecată.
Întrebare:
Este logic și normal acest lucru?.
Ce trebuie să fac pentru a-mi recupera banii?
Mulțumesc.