Bună ziua.
Neîntemeiat am fost chemat într-un proces, care a mai fost dezbătut cu ani în urmă.
Prin avocatul angajat am solicitat plata cheltuielilor de judecată. Soluția dată de instanță în favoarea mea, a fost "autoritatea de lucru judecat și respingerea cererii formulate", fără să amintească de plata cheltuielilor de judecată.
Întrebare:
Este logic și normal acest lucru?.
Ce trebuie să fac pentru a-mi recupera banii?
Mulțumesc.
daca mai sunteti in termen ..depuneti cerere de completare a hot. jud...
daca nu.....atunci va va ramane doar s vi le recuperati seprat pe dr.comun -actiune in pretentii
termenul de decadere poate fi cel de apel sau de recurs....functie despre ce hot/sentinta este vorba...(vedeti ce scrie in ''solutia data de catre instanta''- in COMUNICARE!!! nu in grija avocatului sta acest aspect...el a castigat procesul pentru care a fost platit...
dumneavoastra ii puteti cere separat sa faca acest lucru...astain conditiile in care alegeti sa va adresati instantei de dr. comun...atunci reprezentarea prin avocat implica un nou onorariu..fiind vorba de un alt dosar..
Dacă bine ați observat, am întrebat chiar la început, dacă acest lucru este logic și normal, deoarece, în opinia mea nu este. În ceea ce privește obligațiile avocatului, am solicitat acestuia de la bun începul plata cheltuielilor de judecată, deci idem și asemenea, în opinia mea acesta încă nu și-a finalizat treaba.
Daca avocatul a cerut cheltuielile si instanta a omis sa le acorde, puteti face cerere de completare, dar daca nu le-a cerut, faceti actiune separat. Discutati cu avocatul respectiv, nu se intelege de ce apelati la forumuri daca aveti avocat angajat.