avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Activitate ankutza_2611

Activitate ankutza_2611

Răspuns la discuția Succesiune
Si daca se facea contract de vanzare cumparare mai e valabila rezerva succesorala?
Discuție Succesiune
Buna ziua, am urmatoarea problema.Mama mea mai are 4 frati.In 1994 a murit tatal lor, iar apoi bunicul din partea tatalui Si au facut ambele succesiuni.De la bunicul din partea tatalui, fratele mamei cel mic a mostenit totul, iar la succesiunea tatalui lor, toti fratii si-au cedat partea lor in favoarea mamei lor.In 2012 a murit si mama lor, iar acum fratele cel mic nu vrea sa faca succesiunea si dupa mama. Intrebarea e urmatoarea: Bunica putea sa-i doneze totul fratelui cel mic si pe ceilalti 4 frati sa-i lase pe dinafara? Este valabila rezerva succesorala? Mai au si ceilalti vreo sansa la mostenire? Va multumesc
Din luna ianuarie 2011 lucrez la Lukoil si luna aceasta urmeaza sa incep niste cursuri de formare profesionala pe postul de vanzator comercial si as dori sa stiu daca, de exemplu in luna septembrie doresc sa-mi dau demisia eu va trebuie sa le platesc doar cursul de formare profesionala sau si alte daune. Mentionez ca am semnat deja un act aditional cum ca voi participa la cursul de formare profesionala care costa in jur de 645 de lei. in acel act aditional nu-mi amintesc sa fi fost mentionata perioada pentru care ma oblig sa mai raman in companie sau banii pe care trebuie sa-i dau inapoi.