avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie dupa cursuri de formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie dupa cursuri de formare profesionala

Din luna ianuarie 2011 lucrez la Lukoil si luna aceasta urmeaza sa incep niste cursuri de formare profesionala pe postul de vanzator comercial si as dori sa stiu daca, de exemplu in luna septembrie doresc sa-mi dau demisia eu va trebuie sa le platesc doar cursul de formare profesionala sau si alte daune. Mentionez ca am semnat deja un act aditional cum ca voi participa la cursul de formare profesionala care costa in jur de 645 de lei. in acel act aditional nu-mi amintesc sa fi fost mentionata perioada pentru care ma oblig sa mai raman in companie sau banii pe care trebuie sa-i dau inapoi.
Solicita contractl mai intati si retine o copie , e drepotul tau , intreaba daca nu intelegi din contract , pentru ce perioada esti obligat sa ramai,pentru ca vei plati daune daca pleci inainte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie chiar daca am semnat act aditional denisimona denisimona Buna ziua, am si eu o intrebare: m-am angajat la o firma in urma cu un an (mai intai am fost pe perioada det. de 4 luni, apoi pe 6 luni si din iulie pe ... (vezi toată discuția)
Act aditional-curs formare profesionala pt o perioada mai mica de 60 zile mnd mnd Buna ziua, Se poate face act aditional la cim pt un curs de formare profesionala care are o durata mai mica de 60 de zile cu o clauza in care se specifica ca ... (vezi toată discuția)
Demisie in caz de formare profesionala xxandra xxandra Buna, sunt in urmatoarea situatie: sunt angajata la o firma, si am semnat contract aditional contractului de munca in care scrie ceva de genul "salariatul care ... (vezi toată discuția)